Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«Θα έπρεπε να έχουμε εμείς 12 Λαρεντζάκηδες»

Πάθος και μαχητικότητα σαν αυτή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη του Άρη ήθελε να δείξουν οι παίκτες του Πανελευσινιακού, ο Γιώργος Σκαραφίγκας, στην ήττα της ομάδας του από τους «κίτρινους».

«Θα έπρεπε να έχουμε εμείς 12 Λαρεντζάκηδες»
Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε από τον Άρη (75-61) στο Αλεξάνδρειο για την 23η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ με τον προπονητή της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργο Σκαραφίγκα, να εξηγεί ότι ήθελε από τους παίκτες του περισσότερο πάθος και θέληση, αντίστοιχη με αυτή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη των «κίτρινων», καθώς ο σύλλογος παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη και στον κόουτς. Για μας ήταν ένα σημαντικό ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον Βεζένκοφ και τον Πελεκάνο και εν μέρη τα καταφέραμε. Επειδή το μπάσκετ όμως είναι ομαδικό άθλημα μας πλήγωσε η παρουσία του Ασημακόπουλου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», είπε αρχικά ο κόουτς των φιλοξενούμενων και συνέχισε:

«Είχαμε καλή παρουσία στο τρίτο δεκάλεπτο όμως Λαρτετνζάκης στη συνέχεια έκανε τα πάντα για τον Άρη. Θα έπρεπε να έχουμε εμείς 12 Λαρεντζάκηδες. Πήγαινε πρώτος πάνω στη μπάλα, είχε τεράστια θέληση και πάθος. Ήταν σα να έπαιζε σε μας που θεωρητικά θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Και οι Αμερικάνοι μας δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Τις ομάδες τις σώζουν οι Έλληνες να μη γελιόμαστε. Κάναμε τεχνικά λάθη στα κρίσιμα σημεία. Νομίζω θα τα κερδίσουμε τα δύο τελευταία ματς αν δείξουμε το πάθος και τη θέληση που χρειάζεται».

Από την πλευρά του ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας, ο Μανώλης Παπαμακάριος, σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε. Η πίεση είναι μεγάλη αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία. Σίγουρα υπάρχει άγχος όταν παίζεις με το πιστόλι στον κρόταφο. Συγχαρητήρια στον Άρη. Παρότι έφυγε ένας πολύ σημαντικός παίκτης σε μικρό χρονικό διάστημα βρήκαν τις λύσεις, είχαν τη συγκέντρωση και έβαλαν νέα παιδιά στο ροτέισον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: