Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Αναστόπουλος: «Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα»

Νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια θέλει ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα μετά την επικράτηση του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναστόπουλος: «Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα»
Στην ανάγκη για δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την επικράτηση του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» χαρακτήρισε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ως το πιο σημαντικό του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στο προηγούμενο ματς επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:

Για τη νίκη: «Ήταν η πιο σημαντική νίκη του πρωταθλήματος, μαζί με αυτή επί του Απόλλωνα. Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, ευτυχίσαμε να πετύχουμε τρία γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι».

Για την καλή εικόνα: «Όταν έχουμε γήπεδο μπροστά μας είμαστε γρήγορη ομάδα και καλή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποιες εκπληκτικές αντεπιθέσεις».

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια: «Η ιστορία του Πανιωνίου επιτάσσει να κερδίσουμε και τα δύο τελευταία παιχνίδι, αρχής γενομένης από το ματς με την Βέροια. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, δεν έχει τελειώσει κάτι».

Για την καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό: «Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό είχα πει ότι εύκολα ή δύσκολα ο στόχος θα επιτευχθεί. Είχαν καταλάβει όλοι ότι αυτό το παιχνίδι ήταν καθοριστικό. Διαχειριστήκαμε σωστά το ματς, πετύχαμε τα γκολ. Οι παίκτες ήξεραν ότι το παιχνίδι ήταν σημαντικό και δεν επιτρεπόταν το λάθος. Στο ποδόσφαιρο κάποια πράγματα μπορεί να τα συνδυάζεις, όμως να μην σου βγαίνουν. Πάντα υπάρχει και ο αντίπαλος. Στο ματς με τον Παναιτωλικό μέχρι να ισοφαριστούμε είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, όμως με μία φάση δεχτήκαμε το γκολ».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Σήμερα πραγματικά μας βοήθησε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: