Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τα παιδιά της αλλαγής!!

Με τους Νέισμιθ και Μιραλάς να έρχονται από τον πάγκο και να είναι μέσα και στα τρία γκολ, η Έβερτον νίκησε 3-1 στην έδρα της Φούλαμ. Φάτσα με τον υποβιβασμό οι γηπεδούχοι που έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Τα παιδιά της αλλαγής!
Ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό «έκαψε» η Φούλαμ.

Χωρίς τους Μήτρογλου και Καραγκούνη στην αποστολή, η ομάδα του Λονδίνου υποδέχτηκε την Έβερτον και για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έπαιζε λες και τα «ζαχαρωτά» ήταν εκείνα που βρίσκονταν στον πάτο της βαθμολογίας.
Ειδικά στο πρώτο μέρος η Φούλαμ ήταν καλύτερη και παρά το γεγονός πως η Έβερτον είχε κατοχή μπάλας, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ.

Ίσως ο μόνος λόγος που οι ουραγοί της Premier League δεν πήραν τη νίκη να ήταν το «μαγικό ραβδάκι» του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ. Περνώντας τους Νέισμιθ και Μιραλάς στο ματς είδε κάθε έναν από αυτούς να βρίσκουν δίχτυα, στο 79’ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και στο 87’ ο Σκωτσέζος, ενώ από προσπάθεια του Νέισμιθ προήλθε και το πρώτο τέρμα της Έβερτον στο 51’, που χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Στόκντεϊλ.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει μετά από 22 τελικές (!) η Φούλαμ ήταν να μειώσει προσωρινά στο 71’ με τον Ντεζάγκα. Έτσι, παραμένει στην τελευταία θέση του πίνακα, ενώ η Έβερτον με αυτή τη νίκη συνεχίζει να «φλερτάρει» με τ’ αστέρια του Champions League. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: