Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Αναστασίου: «Δεν αξίζει να το θυμόμαστε…»

Μέτριο έως κακό χαρακτήρισε το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο ο Γιάννης Αναστασίου που κράτησε κάποια θετικά στοιχεία ενόψει της συνέχειας. Τι είπε για Πέτριτς.

Αναστασίου: «Δεν αξίζει να το θυμόμαστε…»
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τελικό 0-0: «Έγινε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι ποιοτικά. Ίσως και οι δύο ομάδες φοβήθηκαν να ρισκάρουν πιο πολύ. Δεν αξίζει να το θυμόμαστε. Είχαμε δυνατότητα με τον Καρέλη να προηγηθούμε. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε πρόβλημα από Ατρόμητο. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία. Κάναμε πολλά λάθη όπως και ο Ατρόμητος. Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο άνοιξε το παιχνίδι. Κάναμε λάθη που ευτυχώς δεν πληρώσαμε. Ήταν ιδανικές συνθήκες για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και για τη συμπεριφορά των οπαδών του. Χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο».

Για τον Ατρόμητο: «Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια αρκετά σφιχτή ομάδα, με έμπειρους παίκτες, που είναι δύσκολο να της δημιουργήσεις πολλές φάσεις. Είχα πει στα παιδιά ότι είναι σημαντικό στην πρώτη ευκαιρία μας να πετύχουμε γκολ για να τους ανοίξουμε και να βρούμε χώρους. Δεν συνέβη, δεν το κάναμε και μετά ήταν δύσκολο όσο προχωρούσε το παιχνίδι».

Για το τι κρατάει και τι αφήνει από το παιχνίδι: «Έμεινα ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία μας. Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν. Αυτό στην άμυνα δίνει αυτοπεποίθηση. Από την άλλη πλευρά σίγουρα κάποιοι παίκτες μας δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει. Θα κοιτάξουμε να το βελτιώσουμε».

Για το τι συμβαίνει με τον Μλάντεν Πέτριτς: «Είχε μπει στην 20άδα του αγώνα με την Καλλονή για ψυχολογικούς λόγους. Δεν ήταν έτοιμος να παίξει. Την Τρίτη έχουμε φιλικό για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δεν τρέχει κάτι. Έκανε προπόνηση σήμερα χωρίς ενοχλήσεις και περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι για να δούμε πόσο μπορούμε να τον υπολογίζουμε στη συνέχεια».

Για το τι περιμένει από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές: «Και τα δύο είναι σημαντικά για μας. Η ομάδα είναι έτοιμη. Το ρόστερ μεγαλώνει. Τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες. Φάνηκε και την Τετάρτη. Στόχος μας να γίνει σωστή διαχείριση, να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και μετά να δούμε τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ. Θα έχουμε απουσίες με τον Λεβαδειακό και πρέπει να προσέξουμε».

Για τις κάρτες των Ζέκα, Σίλντενφελντ: «Θέλαμε να μπουν καθαροί στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: