Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Δεν θέλει να… αιφνιδιαστεί!

Προσοχή στους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου συνέστησε στους παίκτες της Νέας Κηφισιάς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ενόψει της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο.

Δεν θέλει να… αιφνιδιαστεί
Η ΑΕΝΚ υποδέχεται την Κυριακή στις 16:00 τον ΑΓΟΡ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, και ο προπονητής των γηπεδούχων, Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι οι παίκτες θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μην αφήσουν τους Κρητικούς να τρέξουν στον αιφνιδιασμό.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο με καλούς σουτέρ τριπόντων και αθλητικούς παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό για μας να ελέγξουμε το ρυθμό και κατά δεύτερον να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην ατομική μας άμυνα. Ταυτόχρονα πρέπει να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση έτσι ώστε να μην δώσουμε ευκαιρία αιφνιδιασμού που είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου», ανέφερε ο τεχνικός της Νέας Κηφισιάς.

Εκ μέρους των παικτών των νεοφώτιστων, ο Ντάριους Γκάρετ, σχολίασε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας και όπως σε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδο μας μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Το Ρέθυμνο είναι καλή ομάδα με αρκετές αλλαγές από το ματς του πρώτου γύρου και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του για να πετύχουμε το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: