Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«Λιοντάρια»… κολλιτσίδες!

Ότι μπορεί κάνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να φτάσει την Μπενφίκα, νικώντας 1-0 την Γκιμαράες για την 25η αγωνιστική της Superliga.

«Λιοντάρια»… κολλιτσίδες
Η Σπόρτινγκ νίκησε 1-0 την Γκιμαράες στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της πορτογαλικής Suprliga και βρέθηκε προσωρινά στο -4 από την Μπενφίκα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνουν τα «λιοντάρια» στην έδρα της Μπράγκα την Κυριακή σε ένα δύσκολο θεωρητικά ματς για τους πρωτοπόρους «αετούς». Έτσι, παραμένουν στο «κυνήγι» της συμπολίτισσας για την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο -4 από τις προνομιούχες θέσεις και περιμένουν «γκέλες» των υπόλοιπων «μνηστήρων».

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ προσέφεραν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, όμως χρειάστηκε το γκολ του Σλιμάνι στο 48’ για να πάρουν τη νίκη.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Κέντριτς, Μαουρίτσιο, Ρόχα, Τζέφερσον, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα, Καπέλ, Μανέ (81’ Αντρέ Μάρτινς), Σλιμάνι (74’ Καρίγιο), Ελντον (45’ +3’ Φρέντι Μορένο)


Πρόγραμμα και αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 28/3
Μπελενένσες- Πάσος Φερέιρα 1-1
(Καέιρο 69’- Μπεμπέ 53’)

Σάββατο 29/3

Σπόρτινγκ Λισ.-Γκιμαράες 1-0

Κυριακή 30/3

Ακαντέμικα-Ολιανένσε
Αρούκα-Σετούμπαλ
Εστορίλ-Ρίο Άβε
Ζιλ Βιθέντε-Μαρίτιμο
Μπράγκα-Μπενφίκα
Νασιονάλ Μαδέιρα-Πόρτο


Επόμενη αγωνιστική (26η):

Παρασκευή 4/4
Γκιμαράες-Εστορίλ

Σάββατο 5/4
Ολιανένσε-Μπράγκα
Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισ.

Κυριακή 6/4
Ζιλ Βιθέντε-Μπελενένσες
Μαρίτιμο-Αρούκα
Σετούμπαλ-Νασιονάλ Μαδέιρα
Πόρτο-Ακαντμικα

Δευτέρα 7/4
Μπενφίκα-Ρίο Άβε Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: