Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ζησόπουλος: «Έχουμε δείξει ποιοι είμαστε»

Μια κακή παρένθεση χαρακτήρισε την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Ζησόπουλος: «Έχουμε δείξει ποιοι είμαστε»
Απογοητευμένος από την ήττα του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός των Αρκάδων, με δηλώσεις του στη Nova, τόνισε πως η ομάδα έχει δείξει την αξία της και πλέον ρίχνει το βάρος στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Τίποτα δεν πήγε καλά στο παιχνίδι. Παρότι ελέγχαμε το ρυθμό ο Πανιώνιος κατάφερε με τρεις φάσεις να βάλει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς καταφέραμε να αντιδράσουμε, δεν μπήκαμε όμως ποτέ στο παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν κάτι αρνητικό για μας το σημερινό παιχνίδι δεν θα μείνουμε εκεί, έχουμε δείξει ποιοι είμαστε. Ήταν απλά μια κακή παρένθεση θα συγκεντρωθούμε στα επόμενα ματς και τα πλέι οφς που είναι το σημαντικό πλέον.

Έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ του Πανιωνίου γιατί έχουμε μάθει στα τελευταία παιχνίδια να κρατάμε το μηδέν πίσω και με την ποιότητα μας κάποια στιγμή να έρχεται και το γκολ. Αυτό δεν έγινε σήμερα, ήρθε και το δεύτερο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι.

Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, πρέπει να τελειώσουμε αξιοπρεπέστατα το πρωτάθλημα και στην συνέχεια στα πλέι οφς να κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: