Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Χατζής: «Όσο μπορώ θα παίζω»

Ο Νίκος Χατζής είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 μπάσκετ αυτό όμως μόνο… εφησυχασμό δεν προκαλεί στον έμπειρο γκαρντ που δηλώνει πως όσο μπορεί θα παίζει!
Πέτυχε 19 πόντους στην αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον Ίκαρο, οδήγησε την ομάδα του σε νίκη-ανάσα όσον αφορά στην παραμονή της στην Α1 μπάσκετ ενώ κατέρριψε και το ρεκόρ πόντων που κατείχε ο Άγγελος Κορωνιός. Ο λόγος για τον Νίκο Χατζή, που παρά τα 37 του χρόνια είναι κάθε άλλο παρά έτοιμος να κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια!

«Ξέραμε πως αυτό ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Ίσως να το θέλαμε περισσότερο λόγω έδρας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο και πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν. Ο Ηλυσιακός τα τελευταία χρόνια σώζεται την τελευταία στιγμή. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος», είπε αρχικά ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε για το ρεκόρ που κατέρριψε στο παιχνίδι:

«Είναι μία ξεχωριστή μέρα για μένα, δεν θα πω ψέματα ότι δεν σκεφτόμουν αυτό το ρεκόρ στην αρχή της φετινής σεζόν».

Όσο για τον σκοπεύει να κρεμάσει την φανέλα του; «Δεν έχω βάλει ακόμα ημερομηνία λήξης. Όσο μπορώ θα παίζω».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων, Τζίμης Κουστένης, σχολίασε: «Κερδίσαμε γιατί ήμασταν καλύτεροι στη μάχη σώμα με σώμα. Δικαιούμασταν μία νίκη από την εικόνα μας στα προηγούμενα ματς. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά μας και στον κόσμο μας που ήταν συγκλονιστικός. Θέλω να μιλήσω ειδικά για δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Νίκος Χατζής, ο οποίος πραγματοποίησε ένα μεγάλο ρεκόρ σήμερα, με μεγάλα σουτ που ξεκλείδωσαν την άμυνα του Ικάρου και φτάσαμε στη νίκη και ο άλλος είναι ο Περικλής Δορκοφίκης ο οποίος έπαιξε με μια θλάση στο γαστροκνήμιο 3,5 πόντους. Για όποιον γνωρίζει την κατάστασή του, καταλαβαίνει τους πόνους με τους οποίους αγωνίστηκε ο Περικλής. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Συνεχίσουμε… Το επόμενο ταμείο θα το κάνουμε στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Κολοσσό στη Ρόδο. Όσο έχουμε ελπίδες θα το παλεύουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: