Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«Τα πήρε» με… ball boy ο Μουρίνιο!! (video)

Να ‘σαι ο Μουρίνιο και ν’ ασχολείσαι με τα ball boys, δε λέει. Απ’ την άλλη, είναι όντως εκνευριστικό όταν χάνεις κι ο… τσόγλανος πετάει αλλού την μπάλα. Γι’ αυτό ο Πορτογάλος δεν κρατήθηκε σήμερα.

«Τα πήρε» με… ball boy ο Μουρίνιο! (video)
Είναι γνωστό ότι στον Ζοσέ Μουρίνιο δεν αρέσει να χάνει. Και πώς όταν αυτό συμβαίνει, του φταίνε όλα.

Σήμερα λοιπόν στο Λονδίνο η Τσέλσι έχανε απ’ την Κρίσταλ Πάλας. Κι όταν ένα ball boy τόλμησε να κάνει καθυστέρηση (πετώντας την μπάλα πιο δίπλα απ’ τον Αθπιλικουέτα σ’ ένα πλάγιο) ο Πορτογάλος τα πήρε.

Έφτασε μέχρι το μέρος του. Δεν παραφέρθηκε όμως. Κι αφού τον αγκάλιασε πατρικά, του ψιθύρισε κάτι στ’ αυτί. Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν και πόσο τον πιστεύει κανείς, το εξήγησε ως εξής μετά το παιχνίδι:

«Δεν μου αρέσει τα ball boys να εμποδίζουν τους παίκτες. Διότι στο τέλος μπορεί να συμβεί αυτό που έγινε πέρυσι στο Σουόνσι, όταν ένας ποδοσφαιριστής έχασε λίγο την ψυχραιμία του (σ.σ. ο Αζάρ είχε κλωτσήσει ένα ball boy) και αμέσως μετά κατηγορήθηκε για κάτι που δεν ήταν ένοχος. Δε νομίζω ότι είναι σωστό να εκπαιδεύουμε τα παιδιά με αυτό τον τρόπο.

Του είπα λοιπόν να μην το κάνει αυτό, επειδή παίρνει το ρίσκο ένας από τους παίκτες μου να χάσει την ψυχραιμία του ή να τον χτυπήσει. Κάποιος του είπε να το κάνει αυτό. Εγώ πήγα εκεί για να σταματήσω τον Αθπιλικουέτα. Όλοι μου οι αμυντικοί ήταν υποδειγματικοί στη συμπεριφορά τους»
.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: