Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι γιορτή»

Ματς-γιορτή χαρακτήρισε ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης, αυτό της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι γιορτή»
Τα Τρίκαλα φιλοξενούν την Κυριακή (30/03, 15:00) τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, παιχνίδι-γιορτή όπως το χαρακτήρισε ο προπονητής των γηπεδούχων, Κώστας Φλεβαράκης.

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι γιορτή, υποδεχόμαστε τον πρωταθλητή Ευρώπης, και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το καλό κλίμα στα Τρίκαλα από τη δική μας πορεία μου δίνει την αίσθηση ότι αν το ΣΕΦ μπορούσε να έρθει στα Τρίκαλα θα ήταν γεμάτο την Κυριακή και αυτό μας ικανοποιεί πάρα πολύ. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια μας με θερμή ατμόσφαιρα», είπε ο κόουτς της θεσσαλικής ομάδας και πρόσθεσε για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Χαίρομαι που είχα πει πριν από λίγο καιρό ότι η τύχη είναι στα χέρια τους ακόμη στην Ευρώπη και αυτό αποδείχτηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Παρά τις ελλείψεις έχεις εξαιρετικά ποσοστά, παίκτες με ενέργεια στο παρκέ και προσωπικότητα. Η ποιότητα του αντιπάλου την Κυριακή είναι δεδομένη και η διαφορά είναι φανερή. Εμείς έχουμε μάθει όμως να παλεύουμε κάθε παιχνίδι, το έχουμε κάνει στα περισσότερα παιχνίδια φανήκαμε ανταγωνιστικοί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτό θέλουμε να κάνουμε και την Κυριακή. Μεγάλο ρόλο βέβαια θα παίξει και πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος μας. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα τεστ εμπειριών για μας και θα μας δώσει μία επιπλέον ώθηση για τα τελευταία παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Δεληγιάννης τονίζει: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έρχεται σε μία εξαιρετική συγκυρία για μας καθώς προερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες που μας κάνουν να νιώθουμε σιγουριά όσον αφορά τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α1. Έτσι μπορούμε απαλλαγμένοι από το άγχος να χαρούμε αυτό το παιχνίδι και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ακόμη και απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα είναι μία καλή ευκαιρία για τους Θεσσαλούς φιλάθλους να δουν ένα όμορφο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: