Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η πρόβα των μονομάχων!!

«Ντου από Παντού» για την διπλή… πρόβα που θα δούμε αυτή την αγωνιστική ενόψη του κυπέλλου Ελλάδας. Εύκολο έργο έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αυτή την αγωνιστική. Και δεν το συζητάμε ότι είναι από τα θεωρητικά βατά παιχνίδια. Άρα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνουν πρόβες και για τους δύο. Δοκιμές, δηλαδή, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης σε λίγα 24ωρα για το κύπελλο.
Και πειραματισμοί
Οι δυο προπονητές, λοιπόν, θα κάνουν και τους πειραματισμούς τους, θα ξεκουράσουνε και παίκτες, αφού οι αντίπαλοι προσφέρονται γι’ αυτό.
Άρης και Καλλονή
Ο Άρης, άλλωστε, ήδη έχει υποβιβαστεί από την περασμένη αγωνιστική και είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ η Καλλονή εκτός έδρας μπορεί να έχει πάρει αποτελέσματα, αλλά έχει καιρό να κάνει διπλό, στα τελευταία ματς έχει δεχτεί πολλά γκολ, ενώ μετράει ήδη δέκα ήττες.
Η μισή κούπα
Εδώ, λοιπόν, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που είναι πανίσχυροι στην έδρα τους έχουν την ευκαιρία να μην ξοδέψουν πολλές δυνάμεις αυτή την αγωνιστική, να βελτιώσουν το ηθικό τους μετά τις πρόσφατες απώλειες από Αστέρα και Απόλλωνα αντίστοιχα, οπότε να πάνε με φουλ τις μηχανές για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη. Ένα ματς πολύ σημαντικό αφού σ’ αυτούς τους δυο ημιτελικούς παίζεται η μισή κούπα.
Κανένα περιθώριο γι’ απώλειες
Κι όταν λέω να μην ξοδέψουν δυνάμεις, είναι βασικό αυτό, αφού ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Άλλο να καθαρίζεις ένα ματς, όπως αυτά με Άρη ή Καλλονή, από νωρίς κι άλλο να τρέχεις ως το τέλος. Όπως, βέβαια, να αποφευχθεί ακόμα και υποψία τραυματισμών, αφού οι δυο μονομάχοι δεν έχουν περιθώρια γι’ απώλειες.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: