Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τρελάθηκε και «βούτηξε» το μικρόφωνο ο Λόρι Σάντσεζ!!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε στην αναμέτρηση Πανθρακικός-Απόλλων. Ο Λόρι Σάντσεζ βούτηξε το μικρόφωνο του ρεπόρτερ κι άρχισε να κάνει δηλώσεις μετά από γκολ που δεν μέτρησε για την ομάδα του!

Τρελάθηκε και «βούτηξε» το μικρόφωνο ο Λόρι Σάντσεζ!
Αν και η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, πιθανότατα ο Λόρι Σάντσεζ μάλλον μας χάρισε το στιγμιότυπο της χρονιάς.

Στην Κομοτηνή –κι ενώ το ματς είναι σε εξέλιξη- ο Απόλλων ήταν μπροστά 2-1 στο σκορ κόντρα στην Καλλονή, όταν γκολ που σημείωσε ο Παπαζαχαρίας –κι ενώ αρχικά είχε κατοχυρωθεί- δεν μέτρησε τελικά, αφού (σωστά) ο βοηθός έδειξε πως τόσο ο σκόρερ όσο και ο Πετρόπουλος που έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα, βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα εξεράγη μετά την απόφαση και άρχισε να διαμαρτύρεται προς τον διαιτητή, προσπαθώντας παράλληλα να φτάσει μέχρι τη γραμμή του πλαγίου και να κάνει το ίδιο και με τον βοηθό! Εκεί, όμως βρήκε μπροστά του τον ρεπόρτερ της NOVA και σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο, άρπαξε το μικρόφωνο για να διαμαρτυρηθεί.

Το μόνο που «πέρασε» ήταν η ατάκα του Βορειοϊρλανδού να λέει «μας βλέπουν, είμαστε σε απευθείας μετάδοση», με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και να τον απομακρύνουν πριν «κελαηδήσει» περισσότερο!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: