Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Με αλλαγές εν όψει Ολυμπιακού!!

Αρκετές απουσίες θα έχει ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Καλλονή, καθώς πέραν των τιμωρημένων ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε εκτός αποστολής τους Νάτχο, Ινσαουράλδε. Προπονήθηκε ο Κατσουρανης, αλλά δεν θα παίξει.

Με αλλαγές εν όψει Ολυμπιακού
Έξι σημαντικούς ποδοσφαιριστές θα στερηθεί ο Γιώργος Γεωργιάδης στον αυριανό (30/3, 15:00) αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλλονή. Ο νεαρός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην 19αδα τους Ινσαουράλδε, Νάτχο, διότι προφανώς θέλει να τους ξεκουράσει, ενώ την Τετάρτη (2/4) υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Επιπλέον, θα λείψουν οι τιμωρημένοι Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Κάτσε.

Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από δέκα ημέρες απουσίας ο Κώστας Κατσουράνης, αλλά δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης. Έτοιμος ο Λίνο, ο οποίος είναι στην αποστολή, όπως και ο νεαρός Κουλούρης.

Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής, εξάσκηση στις στημένες φάσεις και διπλό σε μικρό χώρο.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Μαντούρο, Νίνη, Μάρτενς, Ολίσε, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Χούσεν, Κουλούρη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: