Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα που θα κερδίζει σε κάθε παιχνίδι»

Ο ΚΑΟΔ γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τον Απόλλωνα με τον Νέναντ Μάρκοβιτς πάντως να αιτιολογεί το αποτέλεσμα και να τονίζει ότι δεν γίνεται η ομάδα του να κερδίζει όλα τα παιχνίδια.

«Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα που θα κερδίζει σε κάθε παιχνίδι»
Σε εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα αναγκάστηκε ο ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, με τον προπονητή των Δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς πάντως να εξηγεί πως και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς η ομάδα του δεν είναι η… Μπαρτσελόνα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βλέπαμε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Το έβλεπα όλη την εβδομάδα στην προπόνηση, αλλά ήξερα πολύ καλά ότι θα έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Για 35 λεπτά ήμασταν κακοί στο παιχνίδι μας. Κάναμε λάθη στην άμυνα, ενώ στο τέλος τρέξαμε ένα σημαντικό σερί αλλά δεν μας έφτασε χρόνος για να κάνουμε κάτι περισσότερο. Περίμενα να γεμίσει το γήπεδο, να έχει περισσότερο κόσμο από τους αυτούς που είναι πιστοί και έρχονται σε κάθε παιχνίδι. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα που θα κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Με τα παιχνίδια που μας απομένουν θέλουμε νίκη ή νίκες για να εξασφαλίσουμε την θέση μας στα πλέι οφ. Δεν μπορούμε όμως να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Σήμερα για παράδειγμα, περίμενα να είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά δεν ήταν. Περίμενα ότι θα παίξουμε καλύτερα και θα κερδίσουμε, αλλά δεν κερδίσαμε, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα δούμε πως θα πάμε μέχρι το τέλος. Στην αρχή πάντως όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και από τους υποψήφιους για υποβιβασμό φτάσαμε στο να είμαστε κοντά στα πλέι οφ κι αυτό είναι σίγουρα μία επιτυχία», ήταν το σχόλιο του Βόσνιου κόουτς.

Από την πλευρά του ο αρχηγός των Δραμινών, Σταμάτης Μπένας είπε: «Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, δεν μας βγήκαν όσα είχαμε σχεδιάσει, ενώ ήμασταν και άστοχοι. Έτσι χάσαμε ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Στο τέλος του αγώνα γίναμε περισσότερο πιεστικοί, μειώσαμε την διαφορά, αλλά δεν μας έφτανε ο χρόνος για να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: