Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Nάνο: «Είμαστε πιο… ομάδα»

Στην ενότητα που υπάρχει μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Νάνο μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Nάνο: «Είμαστε πιο… ομάδα»
Στο… δέσιμο μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Νάνο. Ο Ισπανός μπακ των «πράσινων», μιλώντας στη Nova μετά την ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που χρειάζεται η ομάδα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:


«Ήταν ένας αγώνας που είχε πολύ σεβασμό από τη μία ομάδα προς την άλλη. Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά πάνω απ' όλα είναι ένα ματς που θα μας βοηθήσει για το μέλλον.

Θα φροντίσουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να εκμεταλλευτούμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Πρέπει να σκεφτούμε τη νίκη στον επόμενο αγώνα.

Η ομάδα έχει στόχο το μηδέν πίσω και πράγματι το καταφέρνουμε. Στον δεύτερο γύρο είμαστε πιο «ομάδα», με εμπιστοσύνη και συγκέντρωση μπορούμε να πάμε καλά.

Πρέπει να κοιτάξουμε να ανέβουμε επίπεδο και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: