Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Με το βλέμμα στο… Φάληρο!

Ιδιαίτερη είναι για τον ΠΑΟΚ η σημερινή αναμέτρηση με την Καλλονή στην Τούμπα, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στο πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Πολλές οι αλλαγές από τον Γεωργιάδη.

Με το βλέμμα στο… Φάληρο
Δύο είναι τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ στην σημερινή αναμέτρηση με την Καλλονή στην Τούμπα (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αυτή τη στιγμή ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας (ύστερα από την ισοπαλία στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός) και με νίκη επί της Καλλονής αποκτά ξανά το μικρό προβάδισμα εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία και τον τρόπο που αυτή ήρθε στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργοάδης σκοπεύει να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες εν όψει και του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ινσαουράλδε και Νάτχο, αλλά και να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του Κατσουράνη (που προπονήθηκε κανονικά χθες, δείχνοντας ότι δεν πονάει στον προσαγωγό) στον αγώνα με τους νησιώτες.

Παράλληλα, ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας δεν υπολογίζει τους Τζαβέλλα, Αθανασιάδη και Κάτσε, οι οποίοι εκτίουν τις τελευταίες αγωνιστικές των ποινών τους.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Κατσικά, Βίτορ και Σπυρόπουλο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μαντούρο, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τους Νίνη και Μάρτενς. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης και Κουλούρης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμή, Λίνο, Κίτσιου, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς και Χούσεν.

Προϊστορία

Πρώτη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη μια και κυνηγά την ισοφάριση της καλύτερης εντός έδρας επίδοσής του στην ιστορία του στην Α' Εθνική. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: