Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Γίνεται, γίνεται…!!

Άγχος μηδέν για τον Λεβαδειακό στις τελευταίες δύο αγωνιστικές! Η ομάδα του Παντελίδη εκμεταλλεύτηκε... για 12η φορά την έδρα της και με το 2-1 κόντρα στον (κακό) ΟΦΗ, εξασφάλισε την παραμονή τους.

Γίνεται, γίνεται…
Στη Σούπερ Λίγκα του χρόνου και... με τη βούλα!

Σε ένα κακό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο «τυφλούς», ο... μονόφθαλμος Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ και με 39 βαθμούς εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στα «σαλόνια», αποβάλλοντας από πάνω του το όποιο άγχος στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές.

Η ομάδα του Παντελίδη, που πέτυχε τη 12η φετινή εντός έδρας νίκη της, σκόραρε δις με τον Κονέ (8’) και τον Μάντζιο (32’), την ώρα που οι (αδιάφοροι βαθμολογικά) Κρητικοί –που έχουν το μυαλό τους στο Κύπελλο- είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μακρή (30’).

Το ματς:

Σχεδόν… απ’ τα αποδυτήρια είχαμε γκολ στον αγώνα! Οι παίκτες του Λεβαδειακού συνεργάστηκαν πολύ ωραία στο 8’ με τον Κονέ να γίνεται τελικός αποδέκτης και με κοντινή –όμορφη- κεφαλιά «εκτέλεσε» τον Αγριμάκη για το προβάδισμα των γηπεδούχων. Ο ΟΦΗ έδειχνε και δεν ήταν σε καλό βράδυ. Τα λεπτά περνούσαν, οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί και δεδομένα ο Σα Πίντο προβληματιζόταν απ’ την εικόνα της ομάδας του. Ακόμα κι έτσι, όμως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ξαναμπούν στο κόλπο του θετικού αποτέλεσματος!

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και ουσιαστικά στην πρώτη φάση του στην αναμέτρηση, ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα και να δείξει πως δεν θα πέσει αμαχητί! Ο Παπάζογλου έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η άμυνα των Βοιωτών… κοιμήθηκε και σε δεύτερο χρόνο ο Μάκρης από κοντά και με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο… πλεκτό του Στρατηλάτη. Οι Κρητικοί δεν το χάρηκαν καθόλου αυτό το γκολ. Η απ’ την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Παντελίδη δεν πτοήθηκαν στιγμή. Κι αυτό γιατί ελάχιστες στιγμές αργότερα, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να «κοιμηθούν» στην άμυνα και ο Μάντζιος δεν συγχώρησε από κοντά για το νέο προβάδισμα των «πράσινων».

Κι εκεί που θα περιμέναμε κάποια αντίδραση από τον ΟΦΗ, εκεί που πιθανώς να περιμέναμε κάποια αντεπίθεση απ’ τους γηπεδούχους για να γίνουν φάσεις και πιθανά γκολ, μας πήρε… ο ύπνος στο δεύτερο μέρος. Δεν γινόταν απολύτως τίποτα. Μα τίποτα όμως. Είναι χαρακτηριστικό πως το μόνο σημαντικό ήταν… η αποβολή του Σα Πίντο στο 63’, που διαμαρτυρήθηκε έντονα και είδε το υπόλοιπο του ματς απ’ τα αποδυτήρια. Ο χρόνος κυλούσε μαρτυρικά για τους θεατές που περίμεναν πώς και πώς να ολοκληρωθεί το ματς και να… ξεχαστεί το τραγικό θέαμα που προσέφερε. Ενδεικτικό της κατάστασης, πως η μοναδική φάση στην επανάληψη έγινε στο 74’, με τον Αγριμάκη να διώχνει εντυπωσιακά το φάουλ του Κονέ και ουσιαστικά να μην αλλάζει το 2-1 υπέρ του Λεβαδειακού.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (84’ Γεωργίου), Μάντζιος, Ορτέγκα (72’ Ροτζέριο), Μιλοσάβλιεφ

Στον πάγκο: Πριζόφσκι, Βούκσεβιτς, Μάγκας, Νικολακάκης, Γουόρντεν

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Τριποτσέρης, Παπάζογλου, Ντουντού (63’ Κουτσιανικούλης), Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς (80’ Νούνιες), Ζε Εντουάρντο, Μπαρέιρο, Μπούρμπος (46’ Στάθης), Μακρής, Μιλιάζες

Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Μπανούσης, Δαμιανάκης, Φραγκουλάκης Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: