Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μάγοι με τα δώρα; Μπα…!

Δεν χρειάζεται ούτε μάγους, ούτε δώρα ο Άγιαξ. Έχει την Φίτεσε! H ομάδα του Μάρκο Φαν Μπάστεν θα μπορούσε να νικήσει την Χέρενφεν και να πλησιάσει τον «Αίαντα», αλλά αποδείχθηκε γενναιόδωρη (2-2).

Μάγοι με τα δώρα; Μπα…
Συνεχίζει να «δουλεύει» για τον Άγιαξ η Φίτεσε!

Δεν λέει να εκμεταλλευτεί τις «γκέλες» που κάνει ο «Αίαντας». Αφού και με την Χέρενφεν δεν πήρε τους τρεις βαθμούς (2-2) σε εντός έδρας αναμέτρηση και έτσι είναι έξι βήματα μακριά του ,έχοντας μάλιστα και δύο ματς περισσότερα.

Συνεχίζει, στον αντίποδα, να βρίσκεται στις θέσεις των πλέι οφ η ομάδα του Μάρκο Φαν Μπάστεν, αλλά δεν δείχνει την εικόνα που είχε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Χορταστικό ματς. Για την ακρίβεια ένα ματς… Ολλανδίας. Με πολλές φάσεις και γκολ. Λίγο μετά το μισάωρο, ο Χάβεναρ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ. Καθώς ο Φινμπόγκασον σκόραρε για 26η φορά στη φετινή Eredivisie και έφερε το ματς στα ίσα.

Το παιχνίδι τούμπα έφερε ο Μπασατσίκογλου, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με τον Τραορέ να γίνεται αποδέκτης, της εξαιρετικής πάσας του Ατσού, έγραψε το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: