Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Το «παράθυρο» για Μπράουν στον Ολυμπιακό!!

Η υπόθεση Μπόμπι Μπράουν δείχνει να έχει ατονήσει στον Ολυμπιακό, αλλά κάτι μαρτυρά πως το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά. Χάνει και Εφές ο Πρίντεζης.

Το «παράθυρο» για Μπράουν στον Ολυμπιακό
Απόλυτη σιγή τηρείται από πλευράς Ολυμπιακό για την υπόθεση του Μπόμπι Μπράουν, αφού η ομάδα πρέπει να μείνει προσηλωμένη στα αγωνιστικά καθήκοντα εν όψει του «τελικού» της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές.

Η υπόθεση φαίνεται να έχει ατονήσει, αλλά όχι και να έχει κλείσει οριστικά. Πολύ απλά γιατί αν οι Πειραιώτες είχαν αποφασίσει οριστικά κι αμετάκλητα πως δεν θα πάρουν γκαρντ, δεν θα υπήρχε λόγος να μη δηλώσουν τον Γκιόργκι Σερμαντίνι στο ρόστερ της Α1 εξαντλώντας την τελευταία τους αλλαγή ξένου στο πρωτάθλημα. Συνεπώς φαίνεται πως κρατούν ένα «παράθυρο» για τον Μπράουν ή για άλλον παίκτη. Ο 29χρονος γκαρντ παραμένει στις ΗΠΑ και κάνει ατομικές προπονήσεις, πρόταση από το ΝΒΑ δεν έχει και δεδομένου ότι η κανονική περίοδος βαίνει προς την ολοκλήρωσή της δύσκολα θα βρει.

Στο μεταξύ, η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες στα Τρίκαλα για το σημερινό ματς με την τοπική ομάδα (15:00). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε στην Αθήνα για να ξεκουραστεί και να μην επιβαρύνει το γόνατό του τον Βασίλη Σπανούλη, όπως επίσης και τους Στράτο Περπέρογλου και Γιώργο Πρίντεζη. Ο πρώτος θα επιχειρήσει την Τρίτη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με στόχο να προλάβει τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ο δεύτερος χάνει σίγουρα το ερχόμενο ματς του Top 16. Είναι πιθανό εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» νικήσουν στην Τουρκία να μη χρησιμοποιηθεί και κόντρα στον Παναθηναϊκό (καθώς το ματς θα κρίνει απλώς την κατάταξη κι όχι την πρόκριση), προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τα προημιτελικά που ξεκινούν αμέσως.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: