Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μίνιτς: «Όλη η δόξα στους παίκτες»

Τα φώτα στους παίκτες του έστρεψε ο Μίλαν Μίνιτς, μετά την εντός έδρας νίκη του Άρη επί του Πανελευσινιακού με σκορ 75-61 για την 23η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Μίνιτς: «Όλη η δόξα στους παίκτες»
Τους παίκτες του προτίμησε να εκθειάσει ο Μίλαν Μίνιτς μετά την εντός έδρας νίκη του Άρη επί του Πανελευσινικού με σκορ 75-61 για την 23η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Συν τοις άλλοις, ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να τονίσει πως η ομάδα δεν αλλάζει τον στόχο της και πηγαίνει μόνο για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα. Χάσαμε έναν πολύ καλό παίκτη του ρόστερ (σ.σ. Αθηναίου) αλλά κερδίσαμε σε ομαδικότητα ενώ κάναμε μόνο 11 λάθη. Σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς και το επιθετικό ριμπάουντ της Ελευσίνας. Όλη η δόξα είναι στους παίκτες, πιστεύω ότι πρέπει αυτοί να μιλάνε.Πηγαίνουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Δεν αλλάζουμε το πρόγραμμα μας ούτε τον στόχο μας» ήταν τα λόγια του κόουτς των «κίτρινων».

Από πλευράς των παικτών, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, σχολίασε:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Μέσα στην εβδομάδα έφυγε ένας σημαντικός παίκτης. Έπρεπε να το ξεπεράσουμε και να δουλέψουμε καλά. Στόχος μας ήταν να μην κάνουμε λάθη και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Αν δούμε τις ασίστ και τα λάθη το πρόσημο είναι θετικό. Ξεκινήσαμε δυνατά, βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο και παρότι είχαμε κάποια κενά διαστήματα ανταπεξήλθαμε. Τώρα έχουμε τον εκτός έδρας αγώνα με την Χαλκίδα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα με τον κόουτς για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

Για την απόδοσή του: «Είχα καιρό να παίξω και ήμουν αγχωμένος. Ξεκινάς από άμυνα κι από κει παίρνεις ρυθμό. Μπήκε το πρώτο σουτ και η συνέχεια ήταν καλή. Δεν ήταν απάντηση σε κάποιον. Δεν ήμουν έτοιμος στο κομμάτι της συγκέντρωσης και στην άμυνα. Δούλευα και περίμενα την ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: