Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Σίλντενφελντ: «Πρωτιά στα πλέι-οφ και Κύπελλο»

Ξεκάθαρος ως προς τους στόχους του Παναθηναϊκού μέχρι το φινάλε της σεζόν παρουσιάστηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μετά την ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο.

Σίλντενφελντ: «Πρωτιά στα πλέι-οφ και Κύπελλο»
Ανάμικτα συναισθήματα έφερε στον Γκόρντον Σίλντενφελντ η ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Κροάτης αμυντικός των «πράσινων», με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στις ευκαιρίες των δύο ομάδων να ανοίξουν το σκορ ενώ επισήμανε πως οι στόχοι του «Τριφυλλιού» είναι η πρωτιά στα πλέι-οφ και το Κύπελλο Ελλάδας.

Aναλυτικά:


«Παίξαμε ανοιχτά απέναντι σε μια καλή και δυνατή ομάδα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν αυτοί τον έλεγχο του αγώνα και δεν παίξαμε όπως θα μπορούσαμε. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο τέλος κινδυνεύσαμε, όμως το σημαντικό είναι πως δεν ηττηθήκαμε.

Στα πλέι-οφ τα παιχνίδια θα είναι πιο σημαντικά από αυτό το ματς. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, αρκεί να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι στα τελευταία παιχνίδια μας. Ευχή μου είναι να τερματίσουμε πρώτοι, αλλά δεν θα είναι κάτι εύκολο αφού έχουμε δυνατούς αντιπάλους».

Σε ότι αφορά τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΟΦΗ, σχολίασε: «Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας. Στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά και φέραμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Το έργο μας είναι δύσκολο, όμως θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει γιατί στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: