Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Σαν… πρωταθλήτρια η Ατλέτικο!!

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει; Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε στόφα… πρωταθλήτριας, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με την Μπιλμπάο (2-1) και είναι ξανά μόνη στην κορυφή.

Σαν… πρωταθλήτρια η Ατλέτικο! (video)
Δεν αφήνει την κορυφή για κανέναν και για τίποτα. Παρά τις… αντιξοότητες (βρέθηκε να χάνει) και τη δύσκολη έδρα (Σαν Μαμές), η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε έτοιμη να σηκώσει το πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1 της Μπιλμπάο!

Οι Βάσκοι έδειξαν πως… ετοιμάζουν «δώρο» για την Μπαρτσελόνα, καθώς μόλις στο 6’ προηγήθηκαν με τον Μουνιαΐν. Αυτό διόλου πτόησε τους «ροχιμπλάνκος» που βγήκαν στην επίθεση και έπαιξαν στα ίσα για να γυρίσουν την κατάσταση. Και στο 22’ αναπτέρωσαν για τα καλά τις πιθανότητές τους, με τον Ντιέγκο Κόστα να ισοφαρίζει και να δίνει σύνθημα νίκης.

Και λίγο αφότου ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 55’ ο Κόκε έδωσε λόγο στους Μαδριλένους για πανηγυρισμούς, σκοράροντας και βάζοντας μπροστά την ομάδα του. Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Κουρτουά να «κατεβάσει ρολά» όποτε χρειάστηκε, να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και να της… χαρίσει τη νίκη, με την ομάδα του Βαλβέρδε να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λαπόρτε (86’).

Έτσι, οι Μαδριλένοι ανέβηκαν ξανά στην κορυφή με 76 βαθμούς και στο +1 απ’ τους Καταλανούς κι ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Σάββατο, 29/03
Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα 0-1
(77' πεν. Μέσι)

Θέλτα – Σεβίλλη 1-0

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2
(6' Μουνιαΐν - 22' Ντιέγκο Κόστα, 55' Κόκε)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο (23:00)

Κυριακή, 30/03
Βαγιαδολίδ – Αλμερία (13:00)
Οσασούνα – Σοσιεδάδ (18:00)
Βιγιαρεάλ – Έλτσε (20:00)
Βαλένθια – Χετάφε (22:00)

Δευτέρα, 31/03
Γρανάδα – Λεβάντε (21:00)
Μπέτις – Μάλαγα (23:00)

Η επόμενη (32η) αγωνιστική
Αλμερία – Οσασούνα
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ
Μπαρτσελόνα – Μπέτις
Σοσιεδάδ – Ρέαλ Μαδρίτης
Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα
Μάλαγα – Γρανάδα
Έλτσε – Χετάφε
Σεβίλλη – Εσπανιόλ
Βαγιαδολίδ – Βαλένθια
Λεβάντε – Αθλέτικ Μπιλμπάο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: