Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Πρόβα… ημιτελικού!

Με το μυαλό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Μίτσελ σκοπεύει να δοκιμάσει στο αποψινό ματς με τον Άρη σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό.

Πρόβα… ημιτελικού
Τέσσερις ημέρες μετά την πρόσφατη ήττα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Άρη στο «Καραϊσκάκη» και δεν θέλουν απλώς μία νίκη (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «ερυθρόλευκοι» - εν όψει και του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ – θέλουν να επιστρέψουν στις πειστικές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς με τους υποβιβασμένους «κίτρινους».

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ έστειλε τα δικά του… μηνύματα, αφήνοντας εκτός Μασάντο, Μανωλά και Τόρες που δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους στο ματς με τον Αστέρα.

Άλλωστε, το είχε πει στους παίκτες του και το είχε προαναγγείλει με τις δηλώσεις του πως «όποιος το αξίζει θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει μαζί μου»!

Από εκεί και πέρα, το αποψινό ματς για τον Ολυμπιακό αποτελεί πρόβα εν όψει εκείνου με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και ο 51χρονος τεχνικός αφήνει δύο-τρεις θέσεις ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μαρκάνο (ή Παπάζογλου) και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης με τον Εντινγκά, έχοντας στα πλάγια τους Πέρες και Βέργο. Ο Ντομίνγκες θα βρίσκεται πίσω από τον Βαλντές.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Μπονγκ, Πελέ, Μανιάτης, Σέποβιτς και Κάμπελ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Φουστέρ, οι ανέτοιμοι Σαβιόλα, Σιόβας και για λόγους τακτικής οι Μανωλάς, Τόρες και ο Ολαϊτάν.

Προϊστορία

Σε 53 αγώνες ως γηπεδούχος, ο Ολυμπιακός μετράει 38 νίκες επί του Αρη. Στα υπόλοιπα 15 ματς, οι «κίτρινοι» νίκησαν 5 φορές (τελευταία το 2001-02, με 1-0 στο ΟΑΚΑ) και απέσπασαν 10 ισοπαλίες.

Στα τελευταία ματς στην «ερυθρόλευκη» έδρα
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

04/02/13 Ολυμπιακός-Άρης 2-1 (9' Τζεμπούρ, 37' Μανιάτης - 65' Αγγελούδης)
11/03/12 Ολυμπιακός-Άρης 3-0 (18' Μαρκάνο, 45' (πεν) Χολέμπας, 69' Μιραλάς)
24/10/10 Ολυμπιακός-Άρης 1-0 (2' Ριέρα)
18/04/10 Ολυμπιακός-Άρης 2-1 (32΄ Ζεβλάκοφ, 45΄+ (πεν) Μαρέσκα - 43΄ (πεν) Κάλβο)
15/02/09 Ολυμπιακός-Άρης 2-1 (23' Τζόρτζεβιτς, 75' Γκαλέτι - 90' (αυτ) Τοροσίδης) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: