Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ανέλαβε για Κατσουράνη ο Μελισσανίδης!!

Απευθείας επαφή με τον Κώστα Κατσουράνη για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Τι γίνεται με Γεωργιάδη, Τζεμπούρ και δεξί μπακ.

Ανέλαβε για Κατσουράνη ο Μελισσανίδης
Επάνω του πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το θέμα της απόκτησης του Κώστα Κατσουράνη. Σύμφωνα με τη SportDay, το αφεντικό της ΑΕΚ είχε ο ίδιος επαφή με τον πολύπειρο μεσοαμυντικό, στον οποίο και έχει κατατεθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο. Παράλληλα του έχει αναλύσει και το πλάνο συνεργασίας, που περιλαμβάνει και πιθανή αξιοποίησή του μετά το τέλος της καριέρας του.

Ο 35χρονος άσος, που δεν έχει ακόμη πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση συμβολαίου και είναι αμφίβολο αν επιθυμεί να μείνει στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει απαντήσει αλλά φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην «Ένωση» μετά από οκτώ χρόνια. Ακόμη, πάντως, κι αν υπάρξει σύντομα οριστική συμφωνία, αυτή δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την ολοκλήρωση και των play offs.

Ο «τίγρης» έχει βάλει το… σπόρο και για την επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός φορ δεν είναι ικανοποιημένος στη Νότιγχαμ και δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί το καλοκαίρι.

Στην ΑΕΚ εξετάστηκε η περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη για τη θέση του ακραίου επιθετικού, αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά με τις απαιτήσεις του. Το θέμα έχει «παγώσει», αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει αναθέρμανση αν ο 26χρονος άσος που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ ρίξει το κασέ του.

Τέλος, συνεχίζεται η αναζήτηση μπακ με τους Ροντρίγκο Γκάλο, Μιχάλη Μπακάκη (που παίζει και σαν μέσος) και Γιάννη Κοντοέ να είναι στη λίστα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: