Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Έδειξε έτοιμος!

Ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό για την εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς παρότι δεν ήρθε η νίκη, οι «πράσινοι» έδειξαν έτοιμοι για τα play offs. Ξεκουράζει και… τεστάρει ο Αναστασίου.

Έδειξε έτοιμος
Το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού σταμάτησε στο Περιστέρι μετά το χθεσινό 0-0 με τον Ατρόμητο, ωστόσο στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει ικανοποίηση.

Αν και ασφαλώς σε κάθε αγώνα στόχος είναι η νίκη, οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως με την εικόνα που είχε χθες άξιζε το τρίποντο και θα μπορούσε να το πάρει αν η τύχη δεν έκλεινε τα μάτια στο δοκάρι του Καρέλη στο 78’ ή αν καταλογιζόταν πέναλτι στο πάτημα του Ταυλαρίδη στον Μπεργκ στο 26’.

Πάντως η εικόνα που έβγαλε το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου ήταν και πάλι καλή και ενθαρρυντική εν όψει των play offs, όπου θα τα… ξαναπεί με τον Ατρόμητο, όπως επίσης με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

«Καθαρίζει» και τεστάρει

Ο Παναθηναϊκός έχει μία εβδομάδα ξεκούρασης μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή, αλλά η προσοχή είναι περισσότερο στραμμένη στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στις 2 Απριλίου.

Από το ματς με τους Βοιωτούς, αλλά και από εκείνο της τελευταίας αγωνιστικής με τη Skoda Ξάνθη στη Θράκη, θα λείψουν οι Ζέκα και Σίλντενφελντ, που επιδίωξαν χθες να συμπληρώσουν δέκα κι επτά κάρτες αντίστοιχα προκειμένου να μπουν «καθαροί» στα play offs. Απών θα είναι επίσης με τον Λεβαδειακό λόγω τιμωρίας και ο Μέντες ντα Σίλβα. Όσο για τον Πέτριτς, την Τρίτη θα γίνει φιλικό με τον Αχαρναϊκό στο Κορωπί για να δοκιμαστεί η ετοιμότητά του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: