Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η «μαγκιά» του προέδρου έσωσε την ομάδα!!

Ποια ήταν η κίνηση του που κράτησε τον σύλλογο στην Σούπερ Λιγκ; Διαβάστε την απάντηση στο θέμα του sportdog με ονόματα.. Η Καλλονή μπορεί πριν λίγες ημέρες να έφυγε με τρία γκολ στις... αποσκευές από την Λεωφόρο, ωστόσο ουδείς ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα, αφού τους βαθμούς που έπρεπε να πάρουν τους έχουν βάλει στο σακούλι και ουσιαστικά η νίκη της προηγούμενης Κυριακής με 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ, έχει σχεδόν κλειδώσει την παραμονή τους.
Ξέρετε πόσο κόστισε στον Μιχαλάκη, πρόεδρο της Καλλονής, το γκολ - παραμονή του Λεοζίνιο κόντρα στους Κρητικούς; Περίπου 300.000 δολάρια!!!
Τόσα ήταν τα χρήματα που έδινε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν για να αγοράσει τον Βραζιλιάνο, με τον Μιχαλάκη να λέει (ξανά) "όχι", όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty».
Ο πειρασμός πάντως ήταν μεγάλος, αφού υπάρχουν οφειλές σε Ματζουράκη, παίκτες και ΟΑΚΑ, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του συλλόγου βαλε το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα, αφού γνωρίζει καλά πως ο Λεοζίνιο είναι ο ηγέτης!
Η απόφασή του πάντως έδειξε... μαγκιά και τρέλα για τον σύλλογο, ειδικά αν σκεφτείτε πως ο «Λέο» των 7 γκολ-6 ασίστ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη υπάρχουν ομάδες και agent που θέλουν να κάνουν δουλειά μαζί του...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: