Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«Να μην χαλαρώσουμε καθόλου»

Απαγορευτική είναι σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλου η χαλάρωση των παικτών του ΠΑΟΚ στο επικείμενο παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Πανιώνιο.

«Να μην χαλαρώσουμε καθόλου»
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (31/03, 18:00) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 23η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σούλης Μαρκόπουλος, εξήγησε πως οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν απόλυτη συγκέντρωση και να μην χαλαρώσουν λεπτό στον αγώνα καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να τους κοστίσει.

«Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, με ποιότητα στο παιχνίδι του και πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Ο Πανιώνιος είναι πολύ ισχυρή ομάδα, ξεχωρίζει μετά τις δύο ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία και παίζει πολύ καλά, ιδιαίτερα στην σκληρή του έδρα, με άμυνα που είναι αποτελεσματική και στα όρια του φάουλ, με παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο. Έχουμε πολύ δύσκολο έργο, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι. Χρειάζεται προσήλωση στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μην χαλαρώσουμε καθόλου, γιατί ο αντίπαλος έχει την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος που θα κάνουμε ή κάθε ευκαιρία που θα του δώσουμε στη διάρκεια του αγώνα», ήταν το σχόλιο του έμπειρου κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Καλλές, δήλωσε: «Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα και με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν. Νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε με πολύ δυνατή ομάδα, που έχει δείξει την ποιότητά της και στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ο Πανιώνιος έχει παίκτες που μπορούν να σε σκοτώσουν ανά πάσα στιγμή και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Εάν δεν κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση και δεν έχουμε υπομονή, ο Πανιώνιος έχει τον τρόπο για να φύγει στον αιφνιδιασμό και να μας δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. Κοιτάμε αποκλειστικά αυτό το παιχνίδι και τίποτα περισσότερο και ελπίζουμε ότι θα είμαστε όπως πρέπει στη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Με ιδιαιτερότητες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Το μεσημέρι της Κυριακής όλη η ομάδα (διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα) παρέστη στην κηδεία του πατέρα του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Για τον λόγο αυτό δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ. Έγινε ωστόσο ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: