Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Παράσχος: «Αδικούμαστε από το τελικό σκορ»

Τη νίκη θα μπορούσε να πάρει ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος σχολίασε εν όψει play-off πως δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παράσχος: «Αδικούμαστε από το τελικό σκορ»
Από ένα ημίχρονο είχαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (0-0), αλλά σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό η ομάδα του αδικείται από το τελικό σκορ, καθώς θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Οι «μπλε» θα συναντηθούν ξανά με το «τριφύλλι» στα play-off και ο 61χρονος προπονητής σχολίασε πως δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ και ότι θα γίνει μάχη στα προσεχή ματς. Επιπλέον, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του Ατρόμητου στη φετινή σεζόν.

«Είχαμε από ένα ημίχρονο. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου είναι πάντα καλός αλλά τον περιορίσαμε. Απλά είχαμε άσχημες επιλογές και νευρικότητα για να κρατήσουμε μπάλα. Μεταμορφωθήκαμε στην επανάληψη και μπορώ να πω είμαστε αδικημένοι από το τελικό σκορ. Μπορούσαμε να πετύχαμε κάποιο γκολ. Θα γίνει μάχη στα πλέι-οφ, δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες», είπε, αναφερόμενος στον σημερινό αγώνα.

Ερωτηθείς για τα όσα έχει κάνει η ομάδα του φέτος: «Η ικανοποίηση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Με το περιορισμένο μπάτζετ που έχουμε αλλά είμαστε πάνω από όλα σύνολο. Η αγάπη που έχουμε στα αποδυτήρια βγαίνει και στο γήπεδο. Παίξαμε τρία παιχνίδια μέσα σε επτά μέρες, χωρίς πολλές αλλαγές. Είχαμε καλύτερη διάρκεια και αυτό με γεμίζει ικανοποίηση».

Ενώ για το τι χρειάζεται να κάνει το βήμα παραπάνω, ανέφερε: «Το κυριότερο είναι να ενισχυθείς σε κάποιες θέσεις. Μας έφυγαν δύο από τους καλύτερους παίκτες μας. Ο Ιγκλέσιας και ο Καραγκούνης. Αν θέλουμε να δούμε τον Ατρόμητο του χρόνου ακόμη καλύτερο, πρέπει να ενισχυθούμε σε κάποιες θέσεις που έχουμε στο μυαλό μας. Σε όλα τα άλλα λειτουργεί άψογα ο σύλλογος».

Για το ενδεχόμενο να αγωνίζονται μαζί Ναπολεόνι-Παπαδόπουλο: «Όταν παίζει ο Ναπολεόνι με τον Παπαδόπουλο κανείς δεν μπορεί να οπισθωρήσει, να δώσει βοήθειες. Ειδικά όπως έπαιζε ο Παναθηναϊκός δεν γινόταν. Ο Καραμάνος σου δίνει μια έξτρα λύση να γυρίσεις το σύστημα. Το δίδυμο αυτό είναι δύσκολο όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό. Θα υπάρχουν παιχνίδια που θα ρισκάρεις αλλά είναι δύσκολο να παίζουν σε διαφορετικές θέσεις. Καλύτερα να είναι κοντά-κοντά».

Για την κατάσταση του Φωτάκη: «Είχε λίγα παιχνίδια στην Τουρκία, δεν έπαιζε. Πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να διεκδικήσει μια θέση σε αυτή την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: