Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

«Μετράει να είσαι άριστος στην τακτική»

Στη σωστή τακτική του Ατρομήτου απέδωσε την προσπάθεια και την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Καραμάνος.

«Μετράει να είσαι άριστος στην τακτική»
Ο επιθετικός των Περιστεριωτών τόνισε πως έγινε καλό ματς, χάθηκαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο από αμφότερες και χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό τον πιο δυνατό αντίπαλο, ενόψει των πλέι οφ, αν και δεν έχουν χάσει φέτος από τους «πράσινους», ενώ στάθηκε στο αήττητο εντός έδρας ρεκόρ που θα έχει ουσία μόνο αν η ομάδα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: «Ξεκινάς αυτά τα παιχνίδια με πνευματική δύναμη, δεν χωρούν τεχνικές και λοιπές αρετές, πρέπει να είσαι άριστος στην τακτική. Και από τις δύο ομάδες έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν περισσότερο αναγνωριστικό, στο δεύτερο χάθηκαν ευκαιρίες και από τους δύο. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε πολύ κατάσταση, πήραμε ένα σημαντικό βαθμό.

Ίσως ήταν και μία πρόβα για τα ματς των πλέι οφ. Είχαμε πολύ καλό πρόσωπο και στα δύο φετινά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος στα πλέι οφ, λόγω εμπειρίας, οργάνωσης και καλού ποδοσφαίρου. Ίσως, υπήρχε εξουδετέρωση από κοινού των ατού των ομάδων. Δίκαιο αποτέλεσμα και πιστεύω ικανοποιήσαμε και το φίλαθλο κοινό.

Κάθε ρεκόρ που πετυχαίνουμε είναι ξεχωριστό, δίνουμε άλλη αίγλη στην ομάδα και "βάρος" στη φανέλα της. Για να έχουν αξία όλα αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, πρέπει να τα καταφέρουμε στα πλέι οφ και να βγούμε στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: