Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον κόσμο!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον κόσμο για τον αθλητικό πολιτισμό που έδειξαν στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον κόσμο
Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των «πράσινων» με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της φάσης του Top 16 της Ευρωλίγκας εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η «πράσινη» ΚΑΕ αναφέρθηκε στη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας, σεβόμενοι την ιστορία της.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους φίλους της ομάδας που δίδαξαν αθλητικό πολιτισμό κι απέδωσαν τον απαραίτητο σεβασμό στην ιστορία της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Πέμπτης (20/3/2014) με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν μοναδική ατμόσφαιρα σε μια βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά όλων μας και οδήγησαν την ομάδα σε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του Top16 της Ευρωλίγκας.
Τους ευχαριστούμε και είμαστε βέβαιοι ότι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα εξακολουθήσει να είναι τόσο όμορφη όσο ήταν και το βράδυ της Πέμπτης.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός λάβαμε πλήθος κολακευτικών σχολίων γι’ αυτή τη μαγική βραδιά, τα οποία όμως απονέμουμε στον κόσμο που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής!
Μπράβο σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: