Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Ότι πει ο κόσμος»

giotas-610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Θωμάς Γιώτας και αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας βόλεϊ αλλά και στην ΠΑΕ Άρης.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θωμάς Γιώτας στον Arena FM 89,4:
Για την φετινή πορεία της ομάδας βόλεϊ: «Είναι αλήθεια ότι και στην νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό αισθανθήκαμε μια ανακούφιση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, σίγουρα έχουν γίνει πολλά λάθη και από πλευράς μας αλλά και από την πλευρά της διοίκησης. Το βέβαιο είναι ότι μέχρι το τέλος της του πρώτου γύρου που ήμασταν στην έκτη θέση και διεκδικούσαμε τετράδα, μας πήρε η κάτω βόλτα μετά το παιχνίδι που παίξαμε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το κύπελλο. Είχαμε τέσσερις φορές την δυνατότητα να τελειώσουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε και υπήρξε μεγάλη απογοήτευση.
Είναι λυπηρό ο Άρης αλλά και ο Παναθηναϊκός να αγωνίζονται για να μείνουν στην Volley league  γιατί είναι δυο ομάδες με μεγάλη ιστορία».
Για το αν θα ξανά είναι υποψήφιος: «Θα είμαι υποψήφιος μόνο αν αυτό που είχα υποσχεθεί, μπορέσω να το διεκπεραιώσω. Δηλαδή μια μεγάλη χορηγία για να νιώσω και εγώ καλά σαν άνθρωπος αλλά να με εμπιστευτούν και όλοι οι Αρειανοί».
Για την ΠΑΕ Άρης: « Στόχος μας είναι ο Άρης να παίζει στην Β’ εθνική, δεν περνάει καθόλου από το μυαλό μου η  ομάδα να πάει στην Γ’ εθνική, αυτό το ενδεχόμενο δεν το συζητάμε καν. Θέλουμε μετά από αυτό το διάλλειμα ο Άρης μας να επιστρέψει την επόμενη χρονιά στην Σούπερ Λιγκ. Η νέα διοίκηση που είμαι και φίλος με ορισμένους από αυτούς, αυτό προσπαθούν και αυτοί καθημερινά και πιστεύω να έχουν να παρουσιάσουν ένα πλάνο που να μπορεί η ομάδα να ανταποκριθεί και να ανταπεξέλθει.
Έγιναν λάθη αλλά ότι είπε ο κόσμος ,ο Ερασιτέχνης συμφώνησε. Αυτή είναι η θέση μας, πάντα η πλειοψηφία του κόσμου να καθορίζει ποιος θα έχει το τιμόνι της ΠΑΕ ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: