Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Έτοιμος για το ξε-πέταγμα ο Παναθηναϊκός!

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα των πλέι-οφ είναι ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Τετάρτη και θέλει να ξεκινήσει με νίκη το μίνι-πρωτάθλημα.

Έτοιμος για το ξε-πέταγμα ο Παναθηναϊκός
Πίσω του αφήνει ο Παναθηναϊκός τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου και μπροστά του βλέπει μόνο την πρωτιά στα πλέι οφ.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη μαγική βραδιά του Σαββάτου και με τη στήριξη 800 –περίπου- οπαδών της, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει να ξεκινήσει με μια εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, που θα κάνει ευκολότερη τη συνέχεια.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ματς ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα και ο τεχνικός των «πρασίνων» ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι του Περιστερίου.

«Μέσα» είναι οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε αλλαγές τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε σχήματα σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο προπονητής της ομάδας.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Καπίνο κάτω από τα γκολ-ποστ, ενώ θέση διεκδικούν και οι Λαγός, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν που είναι πιο «φρέσκοι» καθώς δεν αγωνίστηκαν ή είχαν μικρή συμμετοχή στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: