Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τσαμπούρης: «Οπωσδήποτε νίκη»

«Η βαθμολογία των πλέι-οφ δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο, πρέπει να πάμε οπωσδήποτε για τη νίκη», τόνισε ο Σάββας Τσαμπούρης για το σημερινό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ.

Τσαμπούρης: «Οπωσδήποτε νίκη»
«Η βαθμολογία των πλέι-οφ δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο, πρέπει να πάμε οπωσδήποτε για τη νίκη», τόνισε ο Σάββας Τσαμπούρης στην κάμερα της Nova για το σημερινό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Ο άσος της ομάδας της Αρκαδίας έπλεξε το εγκώμιο του Νάτχο, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους παίκτες που έχει καταφέρει να αλλάξει τα «δεδομένα» στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σάββα Τσαμπούρη στην κάμερα της Nova:

-Για την αρχή των πλέι-οφ:

«Σίγουρα είναι μια δύσκολη αρχή απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα, αλλά έτσι όπως είναι η βαθμολογία των πλέι-οφ δε μας αφήνει κανένα περιθώριο, πρέπει οπωσδήποτε να πάμε για τη νίκη, εντός εισαγωγικών να ρεφάρουμε τους δύο πόντους που έχουν οι αντίπαλοί μας παραπάνω από μας, ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τα πλέι-οφ και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

-Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι:

«Εμείς πρέπει να μείνουμε ανεπηρέαστοι απ' όλα αυτά που έχουν συμβεί στον ΠΑΟΚ, σίγουρα ο ΠΑΟΚ περνά μια δύσκολη καμπή, ίσως ταράξει τον εγωισμό τους αυτή η απώλεια του Κυπέλλου, εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα κι όχι τα προβλήματα του ΠΑΟΚ».

-Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ ότι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον παίκτη, αν μπορούμε να πούμε κάποιον που δεν τον έχουμε υπολογίσει απ' την αρχή της χρονιάς θα' ναι η μεταγραφή του Δεκεμβρίου, νομίζω ότι ο Νάτχο είναι ένας παίκτης που έχει αλλάξει λίγο τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ και πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερο βάρος σ' αυτόν».

-Για το τι πρέπει να δείξει ο Αστέρας για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα:

«Θεωρώ ότι πρέπει να' χουμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, να' μαστε συγκεντρωμένοι και οπωσδήποτε νομίζω ότι πρέπει να σκοράρουμε για να φύγουμε με τους τρεις πόντους ή το λιγότερο με τον έναν».

-Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

«Θεωρώ πως αν σκοράρουμε πρώτοι το βάρος που έχει ο ΠΑΟΚ μετά τον χαμένο τελικό, θα επέλθει ακόμα περισσότερη κούραση στο μυαλό του ΠΑΟΚ και νομίζω θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι αν σκοράρουμε πρώτοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: