Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μποροβήλος στο Metropolis: «Να μην τρέφουν φρούδες ελπίδες στον Άρη»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», τόσο για το αυριανό παιχνίδι των Αρκάδων με τον ΠΑΟΚ, όσο και για την έφεση που κατέθεσαν Άρης, Απόλλων και Ξάνθη κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας για πλαστές ενημερότητες ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Για την πρόβλεψή του ως προς τη διαδικασία των πλέι-οφ ο κ. Μποροβήλος τόνισε:

«Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο διότι δεν επαληθεύονται πάντα οι προβλέψεις. Μόνο μία φορά η ομάδα που ήταν φαβορί κατέκτησε την πρώτη θέση. Αυτό το μίνι πρωτάθλημα γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιφυλάσσει εκπλήξεις και θα έχουμε να δούμε ένα ενδιαφέρον μίνι πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κάποιος να ξεκινά μα αβαντάζ βαθμών και αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι οι ομάδες που θα βρεθούν σε φόρμα αυτή την περίοδο. Αυτά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και η ομάδα που θα καταφέρει να μην έχει ατυχίες και να είναι σε φόρμα θα έχει αβαντάζ. Ίσως είναι από τα πιο αμφίρροπα πλέι-οφ».

Για τον αυριανό αγώνα του Αστέρα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένουμε αυτό να επιβεβαιωθεί αρχής γενομένης από αύριο στην Τούμπα. Ο αντίπαλος είναι ένα πληγωμένο θηρίο και παίζει στην έδρα του. Το προηγούμενο διάστημα δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε, ελπίζουμε να βρούμε το ρυθμό μας και μακάρι ο καλύτερος και ο τυχερότερος να κερδίσει».

Για την ψήφο του στην τελευταία συνεδρίαση περί μερικής επικύρωσης της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ σημείωσε:

«Κάποιος λόγος συμφέροντος για την ομάδα μου δεν υπήρχε. Η ομάδα μου θεώρησε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε δεκτό αυτό που ζήτησε η Ξάνθη για μερικές μέρες. Από τη στιγμή που μια ομάδα ζήτησε μια μικρή παράταση και αυτό δε θα είχε συνέπεια για τη ροή του πρωταθλήματος, έκρινα σκόπιμο να της δοθεί αυτή η δυνατότητα».

Τέλος, για το αν ο Άρης, η Ξάνθη και ο Απόλλων έχουν ελπίδες μέσω της έφεσης να ανατρέψουν την κατάσταση τόνισε:

«Να μη δίνουμε φρούδες ελπίδες, γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που να μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει μια ομάδα να προασπίζει τα συμφέροντά της. Πλέον επικυρώθηκε η βαθμολογία και αν προκύψει κάτι θα επιφέρει προαγωγή ομάδας από τη Φούτμπολ Λιγκ. Αλλά δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα για να προκαλέσει οποιοδήποτε θέμα που θα αλλάξει τη θέση των ομάδων». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: