Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αντσελότι: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»

Για το καλύτερο παιχνίδι της Ρεάλ έκανε λόγο ο Κάρλος Αντσελότι μετά τον θρίαμβο στο Μόναχο επί της Μπάγερν. 
«Οι παίκτες μου τα πήγαν πολύ καλά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους», ήταν η πρώτη ατάκα του Ιταλού τεχνικού μετά το 0-4 στην «Αλιάνζ Αρίνα» και πρόσθεσε:
«Έχω πει πως όταν δουλεύουμε καλά όλοι μαζί έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και αυτό κάναμε εδώ. Νομίζω ήταν το καλύτερό ματς ματς, κυρίως διότι ήταν κόντρα σε έναν αντίπαλο που θεωρείται πολύ επικίνδυνος. Ήταν ένα αποτέλεσμα έκπληξη, το οποίο μπορεί να έρθει μόνο με την τέλεια εμφάνιση. Ήταν σημαντικό η ομάδα να φτάσει στον τελικό μετά από 3 σερί αποκλεισμούς στα ημιτελικά».
Για το γεγονός πως ήταν η πρώτη νίκη της Ρεάλ επί της Μπάγερν στο Μόναχο, είπε ότι: «Εγώ είχα νικήσει στο Μόναχο και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και όλο το επιτελείο, καθώς η Ρεάλ θα παίξει σε τελικό μετά από 12 χρόνια».
Όσο για την απουσία του Τσάμπι Αλόνσο από τον τελικό: «Λυπάμαι για το Τσάμπι, είναι πολύ λυπημένος, αλλά το σημαντικό είναι ότι η Ρεάλ θα παίξει στον τελικό και πρέπει να τον κερδίσει. Το ματς ήταν στον... σωστό δρόμο, ήταν το σκορ στο 0-3, αλλά ακόμη δεν είχε κριθεί η πρόκριση. Νομίζω πως δεν ήταν φάουλ για κίτρινη κάρτα. Είμαστε απογοητευμένοι για τον Αλόνσο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε και για αυτόν».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: