Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Ήταν όλοι… κότες»

leontiadis-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης. Μίλησε για τον τελικό του κυπέλλου και τόνισε πως άλλα περίμενε και άλλα είδε…
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λεοντιάδης:
Για την εικόνα του τελικού:“Άλλα περίμενα να δω και άλλα είδα. Περίμενα να μπούμε πιο δυνατά και να θέλουμε το ματς. Δεν το θέλαμε το ματς, ήμασταν αδιάφοροι, το ήθελε πιο πολύ ο Παναθηναϊκός και συγχαρητήρια του. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που παίξανε μπάλα και στεναχωρηθήκαμε εμείς. Αν είναι δυνατόν…”.
Για το αν φταίει η ψυχολογία που δεν κατέβηκε σωστά η ομάδα:“Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλα μας. Ποια ψυχολογία; Να σηκωθούν και να φύγουν όσοι δεν μπορούν. Ένας κούκος δεν φέρνει  την άνοιξη. Ένα ματς ήταν έπρεπε να το πάρουν. Πρέπει να μου πει ο προπονητής πώς να παίξω τώρα σε ένα ματς Πήγε ο κόσμος αλλά η ομάδα δεν πήγε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω εγώ. Εγώ αν έπαιζα πέντε λεπτά θα τα έβαζα. Έρχεται ο κόσμος ψυχωμένος αλλά αυτοί ήταν όλοι σαν κότες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω”.
Για το αν πρέπει να πληρώσουν οι παίκτες τα έξοδα των οπαδών:“Αυτό σωστό είναι αλλά την πίκρα των παικτών ποιος θα την πάρει. Αυτό τον Παναθηναϊκό αν τον παίξεις μπάλα θα τον διαλύσεις αν όμως είσαι κοιμισμένος σαν το ΟΑΚΑ θα σε διαλύσει αυτός”.
Για το αν επηρέασε αρνητικά το καλό κλίμα των δύο προέδρων:“Δεν άρχισε από τον πρόεδρο, αλλά από τον Σαλπιγγίδη, που βγήκε με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Εγώ θα πάω να κάνω το πόλεμο μου! Χέρι- χέρι θα βγάλουμε το κύπελλο; Τι είναι αυτά; Ευρωπαίοι γίναμε τώρα; Παιδική χαρά είμαστε; Δεν κατάλαβα, τι αδελφικά σωματεία και ιστορίες; Πριν το ματς πετούσαν οι Παναθηναϊκοί τα καπνογόνα και ήταν αυτό φιλοξενία;
Εμείς πήγαμε τους αγκαλιάσαμε και όλα καλά. Αυτά είναι φαινόμενα που κάνουν τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το 5%. Όταν βλέπουν αγκαλίτσες και φιλιά χαλαρώνουν. Λένε να πάω και ότι γίνει. Πας να παίξεις έναν τελικό κυπέλλου που το θέλει πολύ ο κόσμος. Είσαι λιοντάρι στο κλουβί, με το που μπαίνεις στο γήπεδο τελειώνει το παιχνίδι και καλό μας ταξίδι. Όταν παίρνω το κύπελλο ξέρω και εγώ τι θα κάνω. Εκεί είναι η μαγκιά όλη. Πιο πριν θα σου πάρω όμως το κεφάλι”.
Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή:“Αυτοί είχαν Μπεργκ και εμείς Σαλπιγγίδη. Πέντε μήνες είναι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, ξέραμε πως μπορεί να μας διαλύσει και τον αφήσαμε. Έναν παίκτη έπρεπε να πιάσουμε. Το ίδιο έκανε ο Στέφενς με τον Κάμπελ. Έτσι είναι Γιώργο μου, με τον Ολυμπιακό σε φίλησα, τώρα θα τα ακούσεις. Ο Παναθηναϊκός ένας παίκτης ήταν. Εμείς ήμασταν μόνο ο Στοχ και ο Κίτσιου λίγο. Δύο παίκτες, όμως, τι να σε κάνουν; Με το πρώτο λεπτό λέω παιδιά δεν μπήκαμε καλά, το θέλει πιο πολύ ο Παναθηναϊκός”.
Για το πόσα άτομα ήταν στο βαν:“Ήμασταν 10 άτομα. Το βαν χωρούσε 9 άτομα όμως πήραμε και δύο πλαστικές καρέκλες από το σπίτι. Στην μια καθόμουν εγώ και στην άλλη ο Φιλίππου ο Γιώργος. Καθόμουν πίσω και είχα και άπλα. Είχαμε φαί και τέσσερα πέντε μπουκάλια τσίπουρα. Φύγαμε βολίδα εννιά το πρωί και φτάσαμε έξι το απόγευμα. Στο γυρισμό όμως δεν μιλούσε κανένας”.
Για την συνέχεια:“Τώρα μετράει η ψυχολογία. Αν πάρουν το αυριανό (30/04) παιχνίδι με τον Αστέρα όλα θα αλλάξουν. Μπορούν όμως”;
Για τον Γεωργιάδη :“Δεν ξέρω αν είναι… κοιμισμένος. Για τρεις αγωνιστικές στα πλέι οφ θα πάρεις προπονητή; Ποιόν να πάρεις και που είναι οι καλοί προπονητές; Εδώ πήραμε τον Στέφενς, που ήταν πρώτο όνομα και τα έκανε μπάχαλο. Φαίνεται πως δεν μπορούν να βρουν προπονητή…”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: