Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Κοντά σε Πουλίδο ο Ολυμπιακός»!

Ο Άλαν Πουλίδο αποτελεί τον Νο1 στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» επίθεσης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Μεξικανός φορ είναι κοντά στο Λιμάνι!

«Κοντά σε Πουλίδο ο Ολυμπιακός»!
Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο επιβεβαίωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

Ο Μεξικανός επιθετικός, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Τίγκρες, απασχολεί τους Πειραιώτες, οι οποίοι – σύμφωνα με πληροφορίες – φέρονται να βρίσκονται κοντά στον διεθνή άσο!

Η συγκεκριμένη αισιοδοξία προκύπτει από τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» με τον μάνατζερ του 23χρονου φορ, ο οποίος - με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν – κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Κρίσταλ Πάλας, η Πάρμα και η Μπενφίκα.

Μάλιστα, ο ατζέντης του Πουλίδο φέρεται να έχει δύο (οικονομικές) απαιτήσεις: ετήσιο συμβόλαιο που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ καθαρά και ένα μεγάλο ποσό για τον ίδιο (υπάρχουν φήμες πως ζητά 2 εκατ. ευρώ) ως πριμ υπογραφής.

Εν τω μεταξύ, από χθες έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα σενάρια για τον Έλληνα από το εξωτερικό που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Μίτσελ.

Παρότι ο ίδιος απέκλεισε μεταξύ άλλων (Σαμαρά, Κονέ, Ταχτσίδη, Καρνέζη και Βύντρα) την περίπτωση του Φορτούνη, σύμφωνα με την SportDay στο παρελθόν οι Πειραιώτες έχουν ψαχθεί για εκείνον.

Επίσης, «παίζει» το όνομα του Σταφυλίδη, εφόσον αποχωρήσει ο Χολέμπας. Επίσης, υπάρχουν φήμες για τον Γκαλίτσιο ως μπακ-απ του Σαλίνο και του Βέλλιου που φεύγει από την Έβερτον και του Μαυρία της Σάντερλαντ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: