Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Θέλει να το… ξεκαθαρίσει!!

Συνάντηση με τους Κατσουράνη και Μανιάτη θα έχει σε λίγο καιρό ο Φερνάντο Σάντος, ύστερα από την άσχημη συμπεριφορά που είχαν οι διεθνείς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Θέλει να το… ξεκαθαρίσει
Σε ανοιχτή επαφή είναι οι ιθύνοντες του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδας, ύστερα από την άσχημη συμπεριφορά που είχαν οι διεθνείς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ήδη έχει υπάρξει επικοινωνίας του Τάκη Φύσσα με τους Κατσουράνη και Μανιάτη, όμως οι δύο παίκτες θα τα πουν σε λίγο καιρό και με τον Φερνάντο Σάντος που δεν του άρεσαν καθόλου τα όσα είδε κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Τούμπα.

Αυτή την περίοδο ο ομοσπονδιακός προπονητής βρίσκεται στην πατρίδα του, όμως με την επιστροφή του θα συγκαλέσει έκτακτη συνάντηση με τους δύο παίκτες, ώστε να αποφορτιστεί το κλίμα εν όψει της συμμετοχής της «γαλανόλευκης» στο Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός από τους δύο έμπειρος παίκτες, θα πει και δυο λόγια σε ολόκληρη την ομάδα για να ξεκαθαρίσει πλήρως η υπόθεση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: