Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ρομπέρ στο Metropolis: «Μου λείπει ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μπερτράν Ρομπέρ φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα» μιλώντας για το πέρασμα του από την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, θυμήθηκε τα όσα έζησε στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα… ενότητας και στήριξης ενόψει πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

Για το πέρασμα του από την Κύπρο: «Προχθές χάσαμε με την Ομόνοια 2-1 εκτός, η ομάδα είναι καλά και προσπαθούμε να πάρουμε την δεύτερη θέση και να βγούμε όσο πιο ψηλότερα μπορούμε. Περίμενα καλύτερο το Κυπριακό πρωτάθλημα, είναι 3-4 καλές οι ομάδες, μετά οι ομάδες είναι πιο μέτριες».

Για το τι θυμάται από την Ελλάδα και αν σκέφτεται να γυρίσει: «Έχω περάσει τέσσερα χρόνια πολύ καλά στην Ελλάδα και σίγουρα δεν τα ξεχνώ. Δεν ξέρω ακόμα, προς το παρών κοιτάω εδώ την ομάδα μου, θα δούμε στην συνέχεια».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση στον ΠΑΟΚ:«Τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθώ πάντα. Είδα τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, στεναχωρήθηκα πολύ από την εικόνα της ομάδας, μετά το ημίχρονο δεν ήθελα να δω άλλο, ήμουνα χρόνια εκεί, έφυγα όμως, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές κερδίζεις άλλες φορές χάνεις. Ήταν δύσκολο από την αρχή να φτάσει τον Ολυμπιακό, δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο και αν πάρει κάποιους παίκτες το καλοκαίρι ίσως το καταφέρει, αλλά για μένα δεν πρέπει να αλλάξει πολλά, είναι σημαντικό οι παίκτες να παίζουν καιρό μεταξύ τους και σίγουρα θα χρειαστούν κάποια χρόνια για να γίνει αυτό. Για μένα ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο δυνατός του χρόνου και θα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τα πλέι-οφ: «Πρέπει να δίνεις τα πάντα για την ομάδα, ο ΠΑΟΚ ήταν άσχημα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ αλλά μετά τα πήγαμε καλά, πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάει καλά στα πλέι-οφ. Μπορεί το πρώτο παιχνίδι να μην πάει καλά αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να πέφτει η ψυχολογία»

Τέλος ανέφερε: «Μου λείπει πολύ η Θεσσαλονίκη, η ομάδα, ο κόσμος, τα πάντα»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: