Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Νίκη τo ιδανικό αλλά...!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ κόντρα στον Ατρόμητο και τις... παγίδες που κρύβει αυτή η αναμέτρηση για το «τριφύλλι»!
Το κύπελλο το πήρε η ομάδα, το χαρήκαμε όλοι και τώρα αρχίζει η τελική προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Με στόχο η ομάδα να πάρει την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ. Είναι βέβαιο, ότι στο Περιστέρι η ομάδα δεν θα έχει την ίδια φρεσκάδα, την ίδια απόδοση, που είχε στον τελικό. Λίγο ο ενθουσιασμός από την κατάκτηση του κυπέλλου, λίγο η σωματική και ψυχολογική κόπωση, από τα όσα προηγήθηκαν, η ακολούθησαν τον αγώνα με κάνει επιφυλακτικό για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Ατρόμητο. Σε αυτό το ματς δεν με ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση της ομάδας, όσο να πάρει αποτέλεσμα. Η νίκη είναι το ιδανικό , αλλά αν δεν μπορεί να νικήσει και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα για την σειρά αγώνων που ακολουθούν.
Ο Μπέργκ έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τα τρία γκολ του τελικού και ο Παράσχος είμαι βέβαιος, ότι θα κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει με τους έμπειρους και ξεκούραστους αμυντικούς που έχει. Αρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να το ψάξει το γκολ, είτε από άλλους επιθετικούς(Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης), είτε από μέσους(Αμπέντ, Ζέκα, Αντζαγκούν, Πράνιτς). Πιστεύω ότι σε αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τα τρεξίματα του Λαγού, που είναι φρέσκος λόγω του ότι έπαιξε αλλαγή στον τελικό και για αυτό θεωρώ, ότι και θα είναι στην ενδεκάδα.
Αυτό που θέλω να πω ακόμα, είναι ότι μετά την χαρά, που μας έδωσε η ομάδα αυτή το Σάββατο το βράδυ με το επιβλητικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ, χρειάζεται την στήριξη αν κάτι στραβώσει σε κάποιο ματς στα play off. Τι εννοώ; Δεν υπάρχει λόγος, ούτε για γκρίνιες, ούτε για μουρμούρες αν κάτι δεν πάει καλά στο Περιστέρι, η σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια. Τα παιδιά είμαι σίγουρος, ότι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ. Το αν τα καταφέρουν θα το μάθουμε στις 17 Μαίου
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: