Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ξύπνα, σου πήρε την ταυτότητα ο προπονηταράς!!

«Ντου από Παντού» με την κουπάτη Ρεάλ και το Βατερλό της Μπάγερν. Διαβάστε στον sportdog για το... κεφαλοκλείδωμα του Αντσελότι και τον διασυρμό. Εγώ ένα πράγμα είδα σ’ αυτά τα δυο παιχνίδια της Ρεάλ με την Μπάγερν. Τον προπονηταρά Αντσελότι να παίρνει την ταυτότητα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Κεφαλοκλείδωμα
Θυμόσαστε τι έγραφα μετά το πρώτο ματς στο Μπερναμπέου; Μόνο 1-0 είχε κερδίσει η Ρεάλ, αλλά εγώ έλεγα ότι ο Αντσελότι έκανε κεφαλοκλείδωμα στον κύριο Πεπ. Απόψε, όμως, του άλλαξε τα φώτα.
Ούτε φάση
Να βλέπεις, δηλαδή, έναν Γκουαρντιόλα που σε δυο παιχνίδια η ομάδα του να κυκλοφορεί την μπάλα και να μην μπορεί να φτιάξει φάσεις. Απαράδεκτη εικόνα για το μέγεθος μιας Μπάγερν.
Και 0-7 θα μπορούσε
Κι από την άλλη η Ρεάλ να κάνει περίπατο και να βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο. Αν απόψε έτρεχε λίγο περισσότερο η Ρεάλ, έκανε ακόμα και 0-7 το ματς.
Φαβορί η Ρεάλ, Βατερλό για Μπάγερν
Εδώ, λοιπόν, μιλάμε για μια τεράστια πρόκριση της Ρεάλ που είναι το σούπερ φαβορί στον τελικό, ενώ για την Μπάγερν είναι Βατερλό. Μεγάλη ταπείνωση.
Να σε διασύρουν σαν κάτοχο
Διότι άλλο να τρως τόσα γκολ δίχως να έχεις πάρει την κούπα κι άλλο να σε διασύρουν έτσι ενώ είσαι η κάτοχος του τσάμπιονς λιγκ.
Κουράζει
Βαρύ κι ασήκωτο είναι το αποτέλεσμα, λοιπόν, για την Μπάγερν. Και ο Γκουαρντιόλα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ούτε μπάλα έπαιξε φέτος η Μπάγερν, ούτε τελικό τσάμπιονς λιγκ έφτασε, ενώ με το ποδόσφαιρο που αποδίδει κουράζει κι τους ίδιους τους οπαδούς της.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: