Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Όνειρο το ΝΒΑ»

bohoridis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης. Αναφέρθηκε στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με τον Κολοσσό, τα πλέι οφ και την προοπτική του ΝΒΑ.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης:
Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος:“Πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στην Ρόδο. Σε περίπτωση νίκης είμαστε σίγουρα στην έκτη θέση ενώ αν κερδίσει η Δράμα πάμε και στην πέμπτη”.
Για τους φετινούς στόχους της ομάδας:“Η έκτη θέση ήταν ο στόχος για εμάς για να αποφύγουμε τους δύο μεγάλους και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την είσοδο στην τετράδα.”.
Για το αν προτιμάει Πανιώνιο η ΠΑΟΚ:“Είναι δύο πολύ καλές ομάδες και τους έχουμε αντιμετωπίσει. Με τον ΠΑΟΚ χάσαμε δύο φορές και κερδίσαμε στο κύπελλο και με τον Πανιώνιο χάσαμε στην έδρα μας και τον κερδίσαμε εκτός και στο κύπελλο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.
Για την κατάσταση που βρίσκεται:“Νιώθω σε καλή κατάσταση αυτή την στιγμή. Όλα γίνονται μέσα στην ομάδα, σε εμάς το κλίμα γίνεται όλο και καλύτερο και γινόμαστε όλο και πιο δεμένοι. Ότι κάνω εγώ η κάποιος συμπαίκτης μου οφείλεται στο σύνολο και στο δέσιμο που υπάρχει. Κανείς δεν παίζει για τον εαυτό του. Εκτός από τα παιχνίδια αν δεν κάνεις προπόνηση δεν προχωράς. Ο κόσμος όμως βλέπει τα παιχνίδια όχι την προπόνηση. Ένας παίκτης που έχει μόνο ταλέντο και δεν δουλεύει δύσκολα θα προχωρήσει. Η δουλειά και το να μην απογοητεύεσαι στις δύσκολες στιγμές είναι το πιο σημαντικό”.
Για την απόφαση να δηλωθεί στα ντράφτ του NBA: “Είναι όνειρο. Εγώ είμαι παίκτης του Άρη, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2016. Ο ατζέντης μου είναι στην Αμερική, θεωρήσαμε καλό να συμμετέχουμε στα ντράφτ και θα δούμε τις εξελίξεις και το πώς θα πάει…”.
Για τον δρόμο που έχει ανοίξει ο Αντετοκούμπο:“Ο Αντεντοκούμπο έχει ανοίξει ένα δρόμο, όμως ο καθένας χαράζει τον δικό του διαφορετικό δρόμο. Φέτος θα παίξουμε μαζί στην Ελλάδα, το Πανευρωπαϊκό θα γίνει στην Κρήτη και περιμένουμε τον Αντεντοκούμπο για να παίξουμε για ότι καλύτερο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: