Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Ισχυρό όνομα ο Άρης»

xristoforidis-610x3501
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νομικός του Άρη, Σπύρος Χριστοφορίδης. Μίλησε για την συνάντηση που έγινε και για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Τόνισε πως οι “Κίτρινοι” παραμένουν ένα ισχυρό όνομα σε Ελλάδα και Ευρώπη και πως είναι θέμα αντίληψης και δυνατότητας του καθενός να το διαχειριστεί. 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Χριστοφορίδης:Για την πρώτη συνάντηση που έγινε:“Δεν μπορούμε να πούμε πολλά . Ήταν η πρώτη συνάντηση δικηγόρων λογιστηρίου και διοικήσεως. Ήταν διερευνητική και ενημερωτική. Μας ζητήθηκε να παραστούμε για το τι δυνατότητες υπάρχουν νομικά για να κινηθεί η ΠΑΕ είτε στην Α΄ είτε στην Β΄ κατηγορία”.
Για το αν θα γίνει προσφυγή για την μην κατακύρωση της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ:“Αυτήν την ενημέρωση έχω”.
Για την επόμενη κίνηση με τους παράγοντες:“Εξουσιοδοτήθηκε η διοίκηση και θα ξεκινήσει ένας κύκλος επαφών με τους παράγοντες. Η συνάρτηση του τι θα γίνει νομικά με τον Άρη είναι και το τι θα προκύψει στις επί μέρους συναντήσεις με τους επιφανείς Αρειανούς που κατά καιρούς έχουν ενδιαφερθεί για τα κοινά του Άρη η έχουν ακουστεί”.
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον:“Εγώ αυτό που βλέπω, έβλεπα και θα βλέπω είναι πως ο Άρης είναι ένα ισχυρό όνομα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα είναι θέμα αντίληψης και δυνατότητας του καθενός να το διαχειριστεί.  Αυτό δεν έχει αλλάξει και εκτιμώ πως δεν θα αλλάξει σε όποια κατηγορία και να παίξει ο Άρης. Αυτό είναι μια αφετηρία. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χειρισμών, είμαι ευχαριστημένος γιατί υπάρχει διάθεση να εξαντληθούν οι πιθανότητες για ότι καλύτερο μπορεί να γίνει”.
Για το αν μπορεί ο Άρης να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από τα τηλεοπτικά σε περίπτωση που παίξει στην Β’ εθνική:“Στην Γ’ εθνική δεν υπάρχει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση ενώ στην Β’ υπάρχει. Εκτιμώ πως με δεδομένο πως ο Άρης να παίξει στην Β’ εθνική θα είναι το δυνατό χαρτί του Βορείου Ομίλου αν διατηρηθεί το περσινό σύστημα διεξαγωγής. Σε τέτοια διαχείριση μπορεί τα χρήματα που θα διαπραγματευτεί να λάβει να είναι περισσότερα από τις άλλες ομάδες. Μπορεί να κάνει συμφωνία με την ΑΕΚ και την Φούτμπολ Λιγκ η με την ΑΕΚ και την Λάρισα. Στην Σούπερ Λιγκ αυτή είναι η πεπατημένη. Σε τέτοια περίπτωση φαντάζομαι πως τα χρήματα που θα διαπραγματευτεί να είναι περισσότερα από τις άλλες ομάδες”.
Για το αν συγκροτηθεί κάποια τριμελής επιτροπή:“Δεν ορίστηκε κάποια τριμελής επιτροπή όσο ήμουν παρών. Δεν είναι το ζητούμενο αν θα υπάρχει μια επιτροπή. Θα συγκροτηθεί σε σώμα η διοίκηση και από εκεί και πέρα ο καθένας θα αναλάβει ένα συγκεκριμένο κομμάτι”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: