Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Είχαμε πολλά προβλήματα»

KYRGIASSSS
Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μιχάλης Κύργιας μίλησε στον Arena FM 89,4 για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αλλά και τα πολλά οικονομικά προβλήματα. Τόνισε ότι ο Άρης είναι η προτεραιότητα του αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δρομολογηθούν εξελίξεις.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Κύργιας στον Arena FM 89,4:
Αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν και την έξωση που του έκαναν από το σπίτι του: «Καταρχήν θέλω να πω ότι δεν μου έγινε έξωση από το σπίτι και όλα τα ενοίκια από τα Χριστούγεννα και μετά έμπαιναν από την τσέπη μου. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που έφυγα από το σπίτι».
Για το αν πληρωνόταν αυτή την περίοδο από τον Άρη: «Σπασμωδικά πήρα κάποια χρήματα τα οποία δεν ήταν κάποιο σημαντικό ποσό. Όλα τα παιδιά πήραν κάποια λεφτά τα οποία δεν είχαν καμιά σχέση με τα χρήματα τα οποία θα έπρεπε να πάρουμε. Μετά περνάγανε μήνες για να ξαναπάρουμε χρήματα. Ξέραμε πως ήταν τα πράγματα και εμείς προσπαθούσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό.
Δικαιολογίες υπάρχουν, καλό είναι οι παίκτες να μην στεκόμαστε στις δικαιολογίες, να μην κρυβόμαστε, υπάρχει μερίδιο ευθύνης και στους παίκτες. Σεβάστηκα την ομάδα, σεβάστηκα τους παίκτες αλλά δεν μπορούσα κάθε τρεις και λίγο να «ζητιανεύω» το ενοίκιο μου. Περίμενα να τελειώσουν οι υποχρεώσεις τις ομάδας και μετά να δω τι θα κάνω, αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησα άδεια από τον κ. Φοιρό.
Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι περιμένω την ομάδα, κανένας δεν θέλει να κάνει κακό στον Άρη. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και είναι στις προτεραιότητες μου αλλά καταλαβαίνεται όλοι κάποια στιγμή πρέπει να δρομολογηθούν εξελίξεις».
Για τις σχέσεις των παικτών: «Μεταξύ μας δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν υπήρχαν τριβές».
Για τις αλλαγές των προπονητών: «Οι αλλαγές προπονητών δεν βοηθάει καμία ομάδα, από εκεί και πέρα οι εκάστοτε διοικήσεις αποφάσισαν ότι αυτό έπρεπε να γίνει. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά επηρεάζουν την ομάδα αλλά και τους ποδοσφαιριστές».
Αναφορικά με την δικιά του παρουσία στην ομάδα: «Ατομικά σίγουρα πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα αλλά μου στοίχησε εκείνο το λάθος που έκανα στο πρώτο παιχνίδι. Στην συνέχεια πήγα καλύτερα αλλά σίγουρα είχα να δώσω περισσότερα στην ομάδα. Κανένα παιδί δεν βοηθήθηκε από την ομάδα. Ήταν ένα σύνολο που δεν υπήρχαν έμπειροι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα τραβούσανε τους πιο νέους».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: