Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πρωτοφανής ταπείνωση για τη Μπάγερν!

Δεν έδειξε οίκτο στο Μόναχο η Ρεάλ. «Μαύρη σελίδα» στην ιστορία της Μπάγερν η ήττα από την ομάδα του Αντσελότι, που έφυγε «ατσαλάκωτος» για ακόμη φορά απέναντι στους Βαυαρούς.

Πρωτοφανής ταπείνωση για τη Μπάγερν
Δεν το’ χαν ξαναδεί τα μάτια τους και γι’αυτό οι οπαδοί της Μπάγερν αποδοκίμαζαν τον Γκουαρντιόλα και τους παίκτες του. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ασταμάτητη στο Μόναχο και οι Βαυαροί δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Η συντριβή, ωστόσο, των Γερμανών ήταν πρωτοφανής για ευρωπαϊκή τους ιστορία. Το πέρασμα των «μερένχες» από το «Allianz Arena» θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία της Μπάγερν, που δεν έχει ζήσει ποτέ άλλοτε ήττα με τέσσερα τέρματα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η νίκη βέβαια, συνέχισε το εκπληκτικό σερί του Κάρλο Αντσελότι απέναντι στον σύλλογο της Βαυαρίας. Ο Ιταλός συνέχισε την παράδοσή του που τον θέλει να μην έχει χάσει ποτέ στην προπονητική του καριέρα του με αντίπαλο την Μπάγερν. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Ρεάλ μετράει 6 νίκες και δύο ισοπαλίες σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων στο Champions League. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: