Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Να γυρίσουμε με αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη»

Η ήττα του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο αναμένεται να κάνει πιο δύσκολο το έργο του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα των πλέι οφ στην Τούμπα σύμφωνα με τον βοηθό του Στάικου Βεργέτη, Λεωνίδα Τσιγαρίδα.

Να γυρίσουμε με αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη»
Πιο δύσκολο αναμένεται να κάνει το έργο του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα η ήττα του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο σύμφωνα με τον Λεωνίδα Τσιγαρίδα.

Ο βοηθός προπονητή του Στάικου Βεργέτη τόνισε το σχέδιο που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στη νίκη, ενώ σχολίασε και τα δυνατά στοιχεία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Novasports:
«Ξεκινάμε στην πιο δύσκολη έδρα και με μειονέκτημα δύο βαθμών, βρίσκοντας τον ΠΑΟΚ σε κακή συγκυρία. Θεωρώ πως η ήττα στο Κύπελλο θα συσπειρώσει τον αντίπαλό μας και θα έχουμε περισσότερα προβλήματα.

Δεν νομίζω να παίξει ιδιαίτερο ρόλο το αν θα έχει κόσμο το γήπεδο. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και να μη δεχθούμε αν είναι δυνατόν τέρμα. Να γυρίσουμε με αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας.

Ο Νάτχο νομίζω είναι παίκτης κλειδί στον τομέα της δημιουργίας, ο Αθανασιάδης αλλά και ο Κατσουράνης -αν παίξει- είναι βαρόμετρα στην απόδοση του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε και στον τελικό δια της απουσίας τους.

Μας λύνουν τα χέρια οι επιστροφές όλων των παικτών και αποκτούμε περισ

σότερες δυνατότητες
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: