Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Μας στοίχισε η έλλειψη ρυθμού»

Στην έλλειψη ρυθμού, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος, απέδωσε την ήττα της ΑΕΝΚ από τον Ολυμπιακό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Μας στοίχισε η έλλειψη ρυθμού»
Ο τεχνικός της ομάδας της Κηφισιάς έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του στην Ευρωλίγκα και περιμένει νίκη το ερχόμενο Σάββατο για την πέμπτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 μπάσκετ, αναφέρθηκε στις απουσίες Γκάρετ και Κρόκερ, ενώ περιμένει να βρουν ρυθμό οι νέοι παίκτες.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την προσπάθεια που έκανε στην Ευρωλίγκα. Στο σημερινό ματς έκανε αρκετό ροτέισον, αλλά και πάλι είχε τον έλεγχο από την αρχή. Για εμάς, ήταν σημαντικό πρόβλημα η έλλειψη ρυθμού, λόγω της διακοπής. Αυτό δεν μας επέτρεψε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάθε φορά που πλησιάζαμε στο σκορ, ο Ολυμπιακός διαχειριζόταν σωστά την κατάσταση. Ελπίζω το Σάββατο να νικήσουμε και να πάρουμε την πέμπτη θέση, ενώ ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πλέι οφ.

Για εμάς, οι Γκάρετ και Κρόκερ ήταν σημαντικοί παίκτες. Πλέον, περιμένουμε να βρουν ρυθμό οι νέοι παίκτες και ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο οι Έλληνες που έχουμε για να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Το ότι έπαιζαν κάθε δύο μέρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πραγματικά απάνθρωπο. Δεν ξέρω πως το αντιμετώπισαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: