Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Με σύμμαχο το… κάστρο!

Με σύμμαχο το… κάστρο Με «όπλο» του το απόρθητο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League, υποδεχόμενος απόψε τον Παναθηναϊκό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Το πρώτο βήμα για να πετύχει την έξοδο στα προκριματικά του Champions League καλείται να κάνει σήμερα ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι (17:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κυανόλευκοι» θα βασιστούν στην έδρα τους, όπως έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπου είχαν 12 νίκες και 5 ισοπαλίες. Το πρώτο ματς στους αγώνες κατάταξης ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στην μετέπειτα εξέλιξη των πλέι οφ.

Η φετινή ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι πιο έμπειρη, έχει νοοτροπία νικητή και τεράστια αυτοπεποίθηση για να πετύχει τον σκοπό της.

Η «δίψα» για διάκριση ξεχειλίζει στο Περιστέρι. Δεν πρέπει, όμως, σε καμία περίπτωση να φορτώσει με υπερβολικό άγχος την ομάδα και να γυρίσει μπούμερανγκ.

Ο έμπειρος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τσενάμο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Δημούτσος και Γκαρσία, με τους Ούμπιντες και Μπρίτο στα πλάγια. Ο Καραμάνος θα είναι πίσω από τον Παπαδόπουλο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκη, Παπουτσογιαννόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Φωτάκης και Φάμπιο. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Θεολόγου και ο Φυτανίδης, ο οποίος ανέβασε πυρετό και αποκλείστηκε από την αποστολή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: