Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δεν ξέρει τον αντίπαλό του…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει κάποιες επισημάνσεις στο sport-fm.gr σε σχέση με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό.

Δεν ξέρει τον αντίπαλό του…
*Με αφορμή την έναρξη των πλέϊ οφς, τη φημολογούμενη εδώ και πολύ καιρό συμμαχία των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, αλλά κι όλη αυτή τη βεντέτα που άνοιξε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, θέλω να θυμίσω δύο-τρία πράγματα.

*Ένα, ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον μόλις δύο τίτλους έχει διεκδικήσει. Κι οι δύο δεν ήταν από τον Ολυμπιακό, αλλά από τον Παναθηναϊκό. Και τους έχασε και τους δύο. Και τις προάλλες το κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το πρωτάθλημα του 2014, στο…γνωστό παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ με διαιτητή τον Σπάθα.

*Δύο, ότι δύο φορές δεν ήταν μαζί στα πλέϊ οφς ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ (με απόντα τον Παναθηναϊκό) και τις δύο φορές ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στα πλέϊ οφς και διεκδίκησε συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (το 2010 και πέρσι). Αντίθετα, όποτε ήταν μαζί στα πλέϊ οφς κι οι δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που του έπαιρνε την πρώτη θέση.

*Τρία, ότι και τις δύο τελευταίες φορές που ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο κύπελλο τα τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό, τον απέκλεισε-κάτω από πραγματικά διαφορετικές συνθήκες, το 2011 με νίκη σε κεκλεισμένων των θυρών και φέτος με νίκη σε μία Τούμπα, που ξεπέρασε κάθε όριο.

*Μήπως λοιπόν κατά βάθος στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καταλάβει ποιος είναι ο κύριος αντίπαλός τους;…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: