Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στο επίκεντρο τα μεταγραφικά!

Συνεχείς επαφές έχουν οι Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε πρώτο πλάνο ο Λάζοβιτς και ταξίδι στη Αργεντινή!

Στο επίκεντρο τα μεταγραφικά
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εκ νέου ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, στην «Ένωση» έχουν αρχίσει να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και από το εξωτερικό, αφού από την εγχώρια αγορά έχουν αποκτηθεί οι παίκτες που θα μπορέσουν να σταθούν στη Football League και θα υπάρξουν 1-2 ακόμη προσθήκες.

Το τελευταίο διάστημα είναι σε συνεχείς επαφές οι κ.κ. Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος, ώστε να ετοιμάσουν το πλάνο της ομάδας για τη Β’ Εθνική για να επιστρέψει «αέρα» στη Σούπερ Λίγκα.

Μία από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν από το εξωτερικό είναι εκείνη του Ντάνκο Λάζοβιτς, τον οποίο είδε από κοντά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Ο 31χροφος φορ της Παρτίζαν φαίνεται πως άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ στις συζητήσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους τρεις άνδρες έχει γίνει κουβέντα να γίνει σκάουτινγκ και στην Αργεντινή.

Στα γραφεία της «Ενωσης» ωστόσο φτάνουν καθημερινά προτάσεις για προπονητές. Οι μάνατζερ γνωρίζουν ότι το θέμα είναι ανοικτό στην ΑΕΚ και προτείνουν προπονητές. Απόφαση δεν έχει πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αυτό που θα πρέπει να θεωρείται πιθανό είναι ότι Έλληνας προπονητής δεν πρόκειται (αν και εφόσον γίνει αυτό) να αντικαταστήσει τον Δέλλα.

Σύμφωνα με όσα λέγονται εκτός από τον Γαρίδο έχουν ξεχωρίσει ακόμα δύο περιπτώσεις προπονητών. Αν και εφόσον ο «τίγρης» αποφασίσει αλλαγή προπονητή, τότε θα γίνουν επαφές και με τους δύο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: